Međunarodni specijalizovani sajam za aktivni turizam / - FOTO: D.S
19/02/2024 u 17:06 h
D.SD.S
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Barsko zaleđe predstavljeno na sajmu u Minhenu

Poseban akcenat stavljen je na promociju 20 pješačkih staza koje se prostiru na preko 200 kilometara naše opštine, pet kanjona u zaleđu Bara, atraktivnu i bogatu ponudu Skadarskog jezera, navode iz TO Bar

Prirodne ljepote, ponude aktivnog odmora i bogata kulturna baštinu privukli su veliko interesovanje posjetilaca Međunarodnog specijalizovanog sajma za aktivni turizam, koji je u Minhenu održan od 14. do 18. februara.

Sajam u Minhenu, jedan od najposjećenijih u južnom dijelu Njemačke, okupio je preko 140 hiljada posjetilaca i 900 izlagača iz 50 zemalja, a posjetioci štanda TO Bar imali su priliku da se upoznaju sa brojnim atrakcijama i aktivnostima koje Bar nudi, uključujući nevjerovatne prirodne ljepote, kulturnu baštinu i raznovrsne mogućnosti za aktivni odmor, za kojim je i vladalo najveće interesovanje.

- Poseban akcenat stavljen je na promociju 20 pješačkih staza koje se prostiru na preko 200 kilometara naše opštine, pet kanjona u zaleđu Bara, atraktivnu i bogatu ponudu Skadarskog jezera - navode iz TO Bar.

Tržište Njemačke jedno je od najznačajnih emitivnih tržišta za našu destinaciju. Prema zvaničnim podacima TO Bar, u poređenju sa 2022. godinom zabilježen je rast broja ostvarenih noćenja od 16%.

- Turistička organizacija Bar nastavlja svoj angažman u promociji ponude destinacije, sa akcentom na sadržajnu ponudu aktivnog odmora. Sajam u Minhenu bio je izvanredna prilika za promociju Bara kao atraktivne destinacije za avanturiste i ljubitelje prirode, a ujedno i upoznavanje posjetilaca sa njemačkog tržišta sa novitetima u ponudi. Kroz naše aktivnosti, želimo inspirisati putnike da istraže ljepotu barske opštine i dožive nezaboravna iskustva - stoji u saopštenju.

Na sajmu su ponudu predstavile lokalne turističke organizacije Ulcinja, Cetinja, Mojkovca i Bijelog Polja, u organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
BAR MINHENSAJAM
27. april 2024 02:26