/ - SKRINšOT YOUTUBE
27/10/2023 u 12:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Haradinaj: Vrijeme da se Kosovo vrati na evroatlantski put

Samo pod NATO kišobranom smo bezbjedni, poručio je Haradinaj

Predsjednik Alijanse za budućnost Kosova Aljbin Kurti poručio je danas da su vlada i premijer Aljbin Kurti njihovim eksperimentima izgubili dragocjeno vrijeme, te da je vrijeme da te eksperimente prekinu i da se Kosovo vrati na evroatlantski put, prenosi Kosovonline.

Haradinaj se danas sastao sa predjsednikom ogranka ABK u Južnoj  Mitrovici Ćazimom Nimanijem i gradonačelnikom Bedrijem Hamzom, sa kojima je razgovarao o najnovijim dešavanjima i problemima u tom regionu.

On je u objavi na Fejsbuku naveo, da je tokom sastanka izrazio zabrinutost zbog nastale situacije u Trepči koja je natjerala rudare da stupe u štrajk, ali i zbog nemara centralne vlasti u Prištini u odnosu na Trepču.

- Premijer i Vlada su svojim eksperimentima i akcijama iza leđa građana i saveznika izgubili tri dragojcene godine ne samo  u Mitrovici već i cijeloj državi, nanevši priličnu štetu koja se ogleda i u pražnjenju zemlje. Poslednji je trenutak da se ove eksperimentalne prakse prekinu i da se Kosovo hitno vrati na svoj evroatlantski put. Samo pod NATO kišobranom smo bezbjedni", poruči je Haradinaj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 20:09