Vila Radoičić / - FOTO: PRINTSCREEN
08/04/2024 u 19:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Konfiskovana imovina Milana Radoičića bila na ime njegove supruge

Direktor Agencije za upravljanje oduzetom i konfiskovanom imovinom na Kosovu Enver Krasnići rekao je danas da je sva imovina bivšeg potpredsjednika Srpske liste Milana Radojčića, koja je oduzeta i konfiskovana registrovana na ime njegove supruge.

Krasnići je u intervjuu za KTV rekao da nisu uspjeli da obezbijede dokumentaciju koja dokazuje Radoičićevo vlasništvo nad oduzetom imovinom.

- Ni mi ni policija nismo uspjeli da obezbijedimo papire koji dokazuju vlasništvo Radojčiča nad oduzetom imovinom. Ove nekretnine koje su oduzete su u vlasništvu žene ili bivše žene. Vila nema dokumentaciju, to je bila divlja gradnja nepoznata bar našim institucijama - rekao je Krasnići.

Koliko vrijedi vila Radoičića i kako je stekao toliko bogatstvo?

On je kazao da je akcija zaplijene imovine počela u januaru.

- Stiglo je rešenje suda od 18. januara o zaplijeni imovine, u kom slučaju su oduzeti automobil, bager i dva kamiona, koji je agencija prihvatila i stavila na čuvanje u sigurno skladište. Zatim je došla druga odluka koja se odnosi na 31 prevozno sredstvo. Bilo je automobila i motora, nekoliko bagera i drugih transportnih sredstava- rekao je Krasnići i dodao da su u skladu sa zakonom ta vozila data na korišćenje policiji Kosova.

U sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice prošle nedjelje konfiskovana je nepokretne imovine Milana Radoičića.

U oružanom sukobu između grupe koju je predvodio bivši potpredsjednik Srpske liste Radoičić i kosovske policije, 24. septembra prošle godine ubijene su tri osobe srpske nacionalnosti i jedan kosovski policajac.

Radoičić priznao krivično djelo za oružani sukob u Banjskoj, sud ga zato pustio

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 02:15