/ - FOTO: EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI,SCREENSHOT
07/12/2023 u 13:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Majka preminule djevojčice Vanje Đorđevski: Nisam u stanju da pričam, još ne znam zašto se ovo desilo

Vanja Đorčevska oteta je i ubijena 27. novembra, a medju petoro osumnjičenih je i njen otac

Majka preminule djevojčice Vanje Đorđevske, nakon ovog nemilog događaja, oglasila se za medije i kazala da jedva čeka epilog situacije.

- Nisam u stanju da pričam. Ja još ne znam zašto se ovo desilo. Još čekam epilog svega ovoga. Još mi nije jasno zašto se moj najnormalniji život pretvorio u pakao -  rekla je Zorica, majka  ubijene Vanje Đorčevske.

- Meni je samo neshvatljivo kako je i zašto moja prelepa djevojčica sada u grobu. Ja imam hroničnu bolest al se držim, bitno mi je samo da saznam istinu, a druga ćerka je trenutno bolesna, svi se nadaju da će biti dobro. Molim vas, previše vas molim da sačekate da saznamo zašto se ovo desilo - dodala je on.

Kako prenosi Kurir, Zorica još ne želi da se izjašnjava o svom mužu, za koga i sada, kao i kad je prijavila otmicu ćerke, tvrdi da su bili u u dobrim odnosima.

- Pa kažem da ništa ne znam. Meni je sve ovo nerealno. Ali mi smo razvedeni pet godina i ja ne znam šta je radio i sa kim. Bili smo u dobrim odnosima zbog djece. Nismo se svađali oko starateljstva, oko vaspitanja, smio je da ih vidi kad god želi ili kad god djeca zažele - rekla je Zorica.

Dalje navodi da ne zna da li je njen bivši bio u kockarskim dugovima, jer mu se nije miješala u život.

- Ne znam i negov život me nije interesovao. Moj život su bili djeca i moj posao. Bio je ostaven na miru za da on mene ostavi na miru. Kada i da smo pričali pričali smo o djeci. Molim vas ne postavljajte mi više pitanja pošto i ja sebi postavljam mnogo pitanja zašto se ovo desilo. I čekam da saznam.

Nemojte da me pitate za drugo dijete molim vas. Sada mi je najbitnije da nju zaštitim - kaže Zorica i kaže da ima najveće moguće povjerenje u policiju.

Podsjetimo, Vanja Đorčevska oteta je i ubijena 27. novembra, a medju petoro osumnjičenih je i njen otac.

Ovo je inače prvo oglašavanje Vanjine majke od ubistva djeteta.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 08:21