Vojvodina, nevrijeme / - FOTO:FACEBOOK/VATROGASNA POSTROJBA ZAGREB
24/06/2023 u 09:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nevrijeme u Vojvodini: Više mjesta ostalo bez stuje, popadalo drveće, grom izazvao požar

Na teritoriji grada Sombora i opština Apatin, Odžaci i Kula, ekipe Elektrodistribucije intervenisale su na otklanjanju kvarova na električnoj mreži. Većina kvarova je otklonjena, sporadičnih kvarova ima na naiskonaponskoj mreži, saopštio je MUP

U toku noći, nevrijeme u nekim dijelovima Vojvodine dovelo je do problema u snabdijevanju električnom energijom, a Vatrogasno spacilačke jedinice intrevenisale su u uklanjanju oborenih stabala.

Na teritoriji grada Sombora i opština Apatin, Odžaci i Kula, ekipe Elektrodistribucije intervenisale su na otklanjanju kvarova na električnoj mreži. Većina kvarova je otklonjena, sporadičnih kvarova ima na naiskonaponskoj mreži, saopštio je MUP.

Pripadnici Vatrogasno spacilačkih jedinica Sombor i Odžaci, 12 vatrogasaca-spasilaca sa šest vozila, angažovani su na šest intervencija uklanjanja oborenih stabala.

Na teritoriji opštine Odžaci došlo je do požara na otvorenom prostoru usled udara groma. Intervenisala su dva pripadnika VSJ Odžaci sa vozilom.

U večernjim časovima, na teritoriji opštine Beočin, zbog nevremena, došlo je do prekida u snabdijevanju električnom energijom u tri naseljena mjesta.

U Bačkom Petrovcu bilo je sporadičnih problema u snabdijevanju električnom energijom. Tokom noći, normalizovano je snabdijevanje električnom energijom.

Pripadnici VSJ Novi Sad i Bačka Palanka intervenisali su na uklanjanju dva oborena stabla u Čelarevu i Bačkom Gradištu.

U Kikindi, u toku noći, pripadnici VSJ Kikinda, šest vatrogasaca-spasilaca sa dva vozila, intervenisali su na uklanjanju dva oborena stabla sa kolovoza.

U Subotici, usled nevremena, pripadnici VSJ Subotica, 10 vatrogasaca-spasilaca sa četiri vozila, angažovani su na četiri intervencije uklanjanja oborenih stabala sa kolovoza.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 13:50