mobilni telefon, smartfon, pametni telefon / - RTV.RS/PIXABAY
16/09/2022 u 21:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nova prevara kruži društvenim mrežama: Kao mamac koriste poznati brend

Čak dvije službene hrvatske stranice popularnog proizvođača gadžeta i elektronske opreme upozorile su korisnike da su se pojavile nove online prevare u kojima se koristi njihov brend

Zlonamjernici svako malo koriste poznate brendove da bi na razne načine prevarili korisnike društvenih mreža, a u najnovijem slučaju iskorišten je poznati brend Xiaomi.

Čak dvije službene hrvatske stranice popularnog proizvođača gadžeta i razne elektronske opreme, Xiaomi Hrvatska i Xiaomi Store Hrvatska, upozorile su korisnike da su se pojavile nove online prevare u kojima se koristi njihov brend kako bi se prevarili kupci, piše Poslovni.hr

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

Skrećemo vam pažnju na LAŽNE Xiaomi nagradne igre i promocije koje poslednjih dana kruže društvenim mrežama. Promotivni postovi i marketinški oglasi koji kruže društvenim medijima i pozivaju Xiiaomi fanove da ostave svoje podatke kako bi učestvovali u ponudama i promocijama su lažni i netačni.

Xiiaomi svoje promocije i pogodnosti objavljuje isključivo na službenoj veb stranici mi.hr, na službenim Facebook i Instagram stranicama XIAOMI STORE CROATIA i XIAOMI CROATIA ili su izložene u našim poslovnicama u Arena Centru, Citi Centar One Vest, Rijeka Tover Centar, Split Citi Centar jedan i Portanova Osijek.

Bilo koji drugi sajt društvenih medija koji nije pomenut u ovom postu je pod našim ovlašćenjima i nema veze sa Xiaomi!

Pozivamo vas da budete posebno oprezni kada dajete lične podatke i bankovne kartice! Budite sigurni da takve informacije od vas nikada nećemo tražiti na društvenim mrežama!

Vaš Xiaomi Store!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 15:30