/ - (Фото: EPA-EFE/DARREN ENGLAND AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT) ilustracija
13/10/2023 u 23:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Osnovao firmu i organizovao berbu, pa poštom dilovao marihuanu

Utvrđeno je da je paket u vlasništvu firme u kojoj je 38-godišnjak odgovorna osoba pa je sadržaj, industrijska konoplja, poslata na vještačenje, kojim je utvrđeno da se u njoj nalazi više od 0,3 posto THC-a

Policija je privela muškarca (38) i protiv njega podnijela krivičnu prijavu da je sa namjerom da prikrije dilovanje droge, registovao firmu za distribuciju proizvoda, pa je poštanskim paketima dostavljao nedozvoljeni proizvod industrijske konoplje, odnosno marihuane, prenosi N1.

Hrvatska policijska uprava primorsko-goranske oblasti je u saradnji s Policijskom upravom karlovačkom i Policijskom jedinicom Vrbovsko sprovela kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio krivična djela neovlašćena proizvodnja i promet droge.

Policija je u julu primila obavještenje od Carinske uprave Rijeka da su u riječkoj poštanskoj kancelariji pronašli paket s industrijskom konopljom za koju se sumnja da je nedozvoljena, prenosi Nova s.

Utvrđeno je da je paket u vlasništvu firme u kojoj je 38-godišnjak odgovorna osoba pa je sadržaj, industrijska konoplja, poslata na vještačenje, kojim je utvrđeno da se u njoj nalazi više od 0,3 posto THC-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 12:23