PMS regata / - FOTO: ILUSTRACIJA
28/02/2024 u 20:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

PMS - isključivo ženska regata za 8. mart u Hrvatskoj

Ova jedinstvena sportsko-jedriličarska manifestacija koja se plovi na jednoj od najatraktivnijih regatnih polja u Hrvatskoj

PMS (Historiicalli Mediterranean Group) Žene, prva isključivo ženska regata u Hrvatskoj, koja se tradicionalno organizuje po osmi put povodom 8. marta, odnosno Međunarodnog dana žena, a ove godine će se održati 8. i 9. marta sa početkom u 10.00 časova, u luci Viška.

- Prijava za regatu se može obaviti slanjem e-maila na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili lično na u regatnu kancelariju JK Host u Visu, najkasnije do nedjelje 03.03.2024. u 23:00- navode organizatori.

Ova jedinstvena sportsko-jedriličarska manifestacija koja se plovi na jednoj od najatraktivnijih regatnih polja u Hrvatskoj, u trokutu u Viškoj dolini i koja istovremeno promoviše žene plovidbe i na poseban način obilježava Međunarodni dan žena.

- S obzirom na karakter biće to pravi spektakl za sve ljubitelje jedrenja na početku proljećne jedriličarske sezone. Regatno polje u samom središtu Viške vale čini ovu regatu posebno atraktivnom za gledaoce koji ga može pratiti sa bilo kog položaja unutar zaliva Svetog Đorđa- navode organizatori.

Ističu da tokom ove dvodnevne regate pripremaju za sve učesnike i posjetioce dodatna iznenađenja, pored finala, koje će u subotu obilježiti svečana dodjela nagrada, 9. marta u 20.00 časova, u arboretumu Vila Kaliopa.

- Do sada je na regati učestvovalo više od 175 jedriličara iz 17 zemalja, a ove godine se očekuje rekordan broj učesnika- navode u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:18