Ilustracija / - NOVOSTI. RS
12/12/2023 u 18:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tragedija kod Mrkonjić Grada: Dijete poginulo u sudaru, povrijeđena cijela porodica

Povrijeđeno je ukupno šest osoba, od čega su četvoro maloljetna djeca, te njihovi roditelji. Svi su prevezeni u UKC Republike Srpske i jedno dijete je nažalost preminulo

Maloljetno dijete je poginulo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Crnoj Rijeci kod Mrkonjić Grada kada je došlo do sudara pežoa i kamiona skanija.

Povrijeđeno je ukupno šest osoba, od čega su četvoro maloljetna djeca, te njihovi roditelji. Svi su prevezeni u UKC Republike Srpske i jedno dijete je nažalost preminulo, dok su ostali članovi porodice zadržani na liječenju i stepen njihovih povreda zasada nije poznat.

U Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci navode da se nesreća dogodila u 13.25 časova na magistralnom putu Banjaluka - Jajce.

"U nesreći su učestvovali ‘pežo‘ kojim je upravo Rales Sulejmanović (19) iz Gradiške i kamion ‘skania‘ za čijim volanom je bio Nikolče Miloševski iz Makedonije. U nesreći je tjelesne povrede zadobio vozač automobila, njegovo četvoro maloljetne djece i supruga. Nažalost, jedno dijete je podleglo", navode u OJT Banjaluka.

Dodaju da je uviđaj na licu mjesta izvršio dežurni tužilac Miroslav Kotur, zajedno sa policijskim službenicima PU Mrkonjić Grad.

"Tužilac je naložio da se sprovedu sve istražne mjere i radnje kako bi se utvrdio tačan uzrok i okolnosti nesreće. Naložena je i obdukcija preminulog djeteta koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske", navode u OJT Banjaluka.

(ATV)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:07