Gruzijac opljačkao 2 miliona maraka / - ILUSTRACIJA
16/05/2024 u 17:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci

Policija je u okviru istrage otimanja dva miliona maraka od Banjalučanke J. Š. koja trguje devizama uhapsila jednu osobu s područja Gruzije koja se može povezati sa ovim slučajem, saznaje "Glas Srpske".

Prema informacijama "Glasa Srpske" ovo krivično djelo počinila je dobro organizovana grupa koja je tokom bijega promijenila više vozila. Dio njih je pobjegao u pravcu Doboja, a sumnja se da su neki čak otišli iz BiH.

Istražioci su do sada otkrili i rute kojima su bježali lopovi, a pronađena su i dva vozila za koja se sumnja da su koristili.

Radi se o seatu koji je otkriven u naselju Sunce, te audiju koji je otkriven u naselju Paprikovac.

- Lopovi su nakon pljačke otišli prema naselju Sunce, a zatim su bježali prema Zalužanima gdje su, po svemu sudeći, krenuli da otvaraju ukradene torbe. U jednoj od njih su pronašli mobilni telefon koji je vlasnica prethodno sakrila. Signal tog telefona je ugašen na baznoj stanici u Zalužanima. Daljim operativnim radom se došlo do informacija i dokaza da su pljačkaši pobjegli u Doboj - rekao je izvor blizak istrazi.

Banjalučanka J.Š. napadnuta je  utorak uveče ispred svoje kuće u banjalučkoj Ulici Relje Kneževića. Lopov joj je prišao s leđa dok je bila na kućnom pragu te joj istrgao torbe u kojima je navodno bilo oko dva miliona maraka i pobjegao.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. jun 2024 14:38