Kejt Midlton / - EPA
24/05/2024 u 23:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Poznato kada će se Kejt Midlton pojaviti u javnosti

Kejt Midlton se vjerovatno neće pojaviti u javnosti do kraja godine, a vrijeme će provesti okružena porodicom i prijateljima dok nastavlja liječenje hemoterapijom.

To su saopštili izvori bliski kraljevskoj porodici za Dejli bist nakon što je ranije ove godine Kejt dijagnostikovan kancer.

Očekuje se da će Kejt i njena porodica provesti sljedeću nedjelju u seoskoj kući na imanju Sandringem.

Dejli bist navodi da će princ Vilijam posvetiti još više vremena svojoj porodici u narednih šest nedjelja, budući da se kraljevska porodica neće pojavljivati u javnosti tokom vanrednih opštih izbora u Velikoj Britaniji, koji su zakazani za 4. jul.

Prošlo je pet mjeseci otkako je princeza od Velsa posljednji put viđena u javnosti, a izvori smatraju da će kraljevska palata uskoro ponovo podijeliti vijesti o njenom zdravlju.

– Ne bih isključio još jednu video poruku koja informiše državu o njenom zdravlju. To se pokazalo kao veoma efikasan način da se teoretičari zavjere drže podalje – rekao je izvor za Dejli bist.

Princeza se povukla sa javnih dužnosti nakon što je 22. marta objavila da joj je dijagnostikovan oblik raka i da je započela tretman hemoterapijom.

Princ Vilijam je u prošle nedjelje podijelio novosti o zdravstvenom stanju svoje supruge Kejt rekavši da joj „dobro ide“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. jun 2024 18:04