амерички војници, војска САД, САД војници / - SHUTTERSTOCK
26/11/2022 u 21:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Uvrede američkim vojnicima u Poljskoj: "Klonite se bijelih žena"

Na snimku, koji je pogledan više od 1.3 miliona puta otkad je objavljen na Tviteru, može se vidjeti grupa uniformisanih pripadnika američke vojske kako šetaju trgovačkim centrom u Poljskoj

Korisnici društvenih medija šokirani su nakon što je objavljen video na kojem se vidi kako muškarac verbalno uznemirava i rasistički vrijeđa američke vojnike.

Na snimku, koji je pogledan više od 1.3 miliona puta otkad je objavljen na Tviteru, može se vidjeti grupa uniformisanih pripadnika američke vojske kako šetaju trgovačkim centrom u Poljskoj, prenosi Klix.ba.

Osoba koja snima video prati vojnike i vrijeđa ih. Napadač ne zvuči kao Poljak i ima naglasak koji djeluje kao kanadski ili američki.

Direktor za odnose s medijima američke vojske Terens Keli pohvalio je vojnike za način na koji su reagovali u datoj situaciji.

-Američka vojska očekuje od svih vojnika da se pridržavaju vojne časti, kako na dužnosti tako i izvan nje. Pohvaljujemo sve vojnike koji pokazuju disciplinu i suzdržanost kada se suoče s provokativnim ponašanjem- poručio je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 00:04