Džo Bajden / - EPA
20/11/2023 u 23:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Još jedan Bajdenov gaf: “Pomiješao” Tejlor Svift i Britni Spirs

Bajden se šalio o izgledima da dvije ćurke - Liberti i Bel - budu izabrane za pomilovanje između ostalih ćurki. On je to uporedio sa izgledima koje imaju obožavatelji Tejlor Svift kada pokušavaju da obezbijede kartu za njenu “Eras” turneju koja je u toku

Američki predsjednik Džozef Bajden danas je “pomiješao” pjevačice Tejlor Svift i Britni Spirs tokom pokušaja da se našali na godišnjem pomilovanju ćurke u Bijeloj kući.

Bajden se šalio o izgledima da dvije ćurke - Liberti i Bel - budu izabrane za pomilovanje između ostalih ćurki. On je to uporedio sa izgledima koje imaju obožavatelji Tejlor Svift kada pokušavaju da obezbijede kartu za njenu “Eras” turneju koja je u toku.

“Moglo bi se reći, čak i da je ovo teže nego dobiti kartu za turneju `Renesanse` ili, ili, ili turneju Britni Spirs”. Ona je dole u Brazilu, tamo je sada malo toplo”, rekao je on, prenosi Srna.

Svift je trenutno na turneji u u Brazilu, ali se suočila sa problemima zbog ekstremnih temperatura.

Njena obožavateljka kolabirala je usljed toplotnog talasa prije nego što je Sviftova izašla na scenu u petak u Rio de Žaneiru. Sviftova je odložila drugi nastup u Rio de Žaneiru, koji je planiran za 18. novembar.

Prema medijskim izvještajima, Ana Klara Benevides (23) se onesvijestila dok je bila u prvom redu na koncertu Tejlor Svift. Urađena je reanimacija prije nego što je odvedena u bolnicu gdje je doživjela drugi srčani zastoj i umrla.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 10:01