/ - FOTO: UNSPLASH - AJ COLORES POLICIJA
18/02/2024 u 21:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Minesota: Tokom intervencije ubijena dva policajaca i vatrogasac, više ranjenih

Nisu objavljeni detalji o tome šta je dovelo do pucnjave u naselju sa dvospratnim kućama, ulica je bila puna policijskih automobila, vatrogasaca i ambulantnih kola

Dvojica policajaca i jedan vatrogasac su ubijeni, a više policajaca je ranjeno u pucnjavi tokom intervencije u Bernsvilu, u američkoj državi Minesoti, saopštile su lokalne vlasti, prenosi N1.rs.

- Užasne vijesti iz Bernsvila. Odgovarajući na poziv porodice u opasnosti, život su izgubila dva policajca i jedan vatrogasac, a drugi policajci su povrijeđeni - objavio je guverner Tim Valz, ne navodeći više detalja.

On je najavio da će širom Minesote zastave sjutra biti na pola koplja u znak žalosti, a državno odjeljenje za javnu bezbjednost „koordinira sa lokalnim organima za sprovođenje zakona kako bi sprovelo istragu”, javlja CNN.

Prema izvještaju Asošijeted presa, nisu objavljeni nikakvi drugi detalji o tome šta je dovelo do pucnjave u naselju sa dvospratnim kućama, a ulica je bila puna policijskih automobila, vatrogasaca i ambulantnih kola.

Policija, vatrogasci i gradski zvaničnici Bernsvila, uključujući gradonačelnika, nisu odmah odgovorili na telefonske ili e-mail poruke Asošijeted presa, navodi agencija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 10:44