Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
15/04/2024 u 21:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Njujork: U pucnjavi ubijena dva policajca

Policajac i zamjenik šerifa ubijeni su u sjevernom dijelu države Njujork u razmjeni vatre s naoružanim napadačem, koji je takođe ubijen, saopštila je danas njujorška policija.

Do pucnjave je došlo u nedjelju uveče, nešto iza 20 časova u naselju Liverpul u sjevernom Njujorku, kada je patrola policije pratila vozilo koje je od njih bježalo, prenosi AP.

Policijska uprava grada Sirakuze u državi Njujork i kancelarija šerifa obližnjeg okruga Onondaga pratili su vozilo koje je ranije izmaklo policiji, rekao je šef policije Sirakuze Džozef Sesil, dodajući da su dvojica policajaca pratila vozilo do ulice Darijen drajv u Liverpulu i da su zatražili pomoć od šerifove kancelarije nakon što su ustanovili da je vozač naoružan.

Policajci su ušli u dvorište u kojem su vidjeli vozilo za kojim su tragali, nakon čega je najmanje jedna osoba otvorila vatru na policajce, koji su uzvratili.

Policajac iz Sirakuze, šerifov zamjenik i osumnjičeni su upucani i odvedeni u Univerzitetsku bolnicu u Sirakuzi, i ubrzo nakon što su stigli u bolnicu proglašeni su mrtvima.

Pucnjava u Vašingtonu, jedna osoba ubijena, pet povrijeđeno

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 13:14