Ilustracija / - EPA
30/03/2024 u 23:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pucnjava u Njujorku: Dvogodišnji dječak pogođen usred bijela dana

U pucnjavi u Njujorku do koje došlo u okrugu Bronks upucan je dvogodišnji dječak koji je zadobio povrede ali se nalazi u stabilnom stanju, saopštila je policija.

- Dijete je ranjeno u zadnjicu u ulici East Fordham Road i Grand Concourse danas oko 13.45. Mališan je prevezen u medicinski centar Džejkobi u stabilnom stanju - saopštila je njujorška policija.

Policija je pronašla više čaura u ulici 151 East Fordham Rd. ispred banke Capital One. Usljed pucnjave popucalo je i staklo na TD banci koja se nalazi preko puta.

- Za sada nije poznato da li je bilo unakrsne vatre i da li je više ljudi bilo uključeno. Još ne znamo - rekao je portparol njujorške policije.

Policija je saopštila da traga za muškarcem od 30 godina koji nosi zelenu duksericu sa kapuljačom, crnu jaknu sa krznenom kragnom, svijetloplave farmerke i vjerovatno crvene patike.

Osumnjičeni je posljednji put primijećen kako trči na sjever u Aveniji Crescent, saopštile su vlasti. Gradonačelnik Njujorka Erik Adams je došao na mjesto pucnjave i razgovarao sa istražiteljima, prenosi Njujork post. Očevici su rekli za taj list da su bila trojica napadača i da je dječaka pogodio metak.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 02:00