Donald Tramp zaspao na suđenju / - X
20/04/2024 u 16:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tramp zadrijemao na suđenju: "Uspavani Don" se izjasnio nevinim i zaspao

Donald Tramp mnogo puta je aktualnog predsjednika SAD Džoa Bajdena nazvao "pospanim Džoom", time sugerisavši kako je 81-godišnji predsjednik preumoran ili "kognitivno oštećen".

Sada su Trampovi protivnici iznijeli slične tvrdnje o bivšem predsjedniku.

Ovosedmično drijemanje Trampa u sudnici tokom suđenja u Njujorku dalo je podstrek Bajdenovoj kampanji da okrene narativ protiv Trampa.

Više novinara i posmatrača suđenja kazalo je da su vidjeli Trampa kako drijema tokom sva prva četiri dana suđenja.

Sada Bajdenom štab ismijava bivšeg predsjednika nazvavši ga "uspavanim Donom" nakon izvještaja da je zaspao u više tačaka tokom suđenja u Njujorku.

Tramp se inače izjasnio nevinim po 34 tačke optužnice za falsifikovanje poslovne dokumentacije povezane s prikrivanjem novca isplaćenog zvijezdi filmova za odrasle Stormi Danijels tokom njegove predsjedničke kampanje 2016.

U saopštenju za javnost pod naslovom "Presuda je stigla: pospani Don ima sedmicu iz noćne more", Bajdenov izborni štab ismijao je bivšeg predsjednika.

Portparol Džejms Singer dodao je u izjavi uključenoj u saopštenje da je "strategija Trampove kampanje jest da zapravo ne sprovodi kampanju, da rasipa novac, da se ponaša kao ulični lopov, a forsiranje njihovog ekstremnog programa tjera sve više birača."

Portparol Trampove kampanje Stiven Čeung rekao je za "The Washington Post" da su izvještaji o bivšem predsjedniku koji je spavao na sudu "lažne vijesti od novinara koji nije ni bio u sudnici", dok je istakao kako "Bajden neprestano zaspi na sastancima, te se konstantno spotiče i pada."

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 15:12