- SKRINšOT - VUčIć / - - SKRINšOT - VUčIć
22/05/2024 u 22:50 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Vučić: Sjutra će se vidjeti ko su prijatelji, a ko prijatelji nikad nisu bili

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da će se sjutra, iako nije Vidovdan, sve vidjeti - ko su prijatelji, ko su oni koji prijatelji nikada nisu bili ili su bili lažni prijatelji, najavljujući da će u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija braniti čast i obraz srpskog naroda.

- Biće mnogo licemjerja, biće mnogo neistina, biće mnogo svega na šta smo odavno navikli i oni koji sve čine protiv Srbije će da nam objašnjavaju da, u stvari, sve to čine upravo zbog Srbije, jer mnogo bolje nego mi razumiju naše interese u budućnosti- navodi se u video obraćanju Vučića na Instagramu.

On je ukazao da će za njega sjutra biti najteži dan u političkom smislu.

-I za mene je Vidovdan. Vidjeću sjutra hoću li moći da se suprotstavim najvećima, najmoćnijima, najbezobzirnijima, najbahatijima, od kojih su u prethodnih nekoliko dana gotovo svi pobjegli, ili gotovo svi uzmakli- naveo je Vučić.

Vučić je poručio da oni Srbiju ne mogu da uplaše, ali da brine hoće li biti na visini zadatka da obrani čast i obraz srpskog naroda.

- Srbi širom svijeta, građani Srbije, vama hvala na ogromnoj podršci i hvala vam na tome što smo im pokazali jednu stvar koju su pogriješili. Mislili su da nas unize, a vinuli su nas kao narod u visine, a nas Srbe koje je teško ujediniti uspjeli su da ujedine- kazao je Vučić.

-Hvala im na tome, a ja vam obećavam – moguće je da ću da pogriješim, moguće je da ću mnoge od vas da razočaram, ali vam garantujem da ću dati sve od sebe i biću hrabar onoliko koliko mogu. Boriću se za našu svetinju, za našu Srbiju- poručio je Vučić.

(VIDEO) Trobojke i skandiranje na protestu protiv rezolucije u Srebrenici: "Spajić isti Đukanović"

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. jun 2024 15:44