Радован Паповић / -фото: ПР центар
09/06/2022 u 18:43 h
Svetlana ĆetkovićSvetlana Ćetković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Маша Влаовић поводом смрти Радована Паповића: Оставио неизбрисив траг у броjним музичким проjектима

Био је прегалац коjи су постављали стандарде у културном животу

Министарка културе и медиjа Маша Влаовић упутила jе телеграм саучешћа поводом смрти уваженог диригента Радована Паповића његовоj породици, приjатељима и броjним поштоваоцима.

– Паповићев умjетнички ангажман оставио jе неизбрисив траг у броjним музичким проjектима, телевизиjским и радио програмима, позоришним представама и домаћим и међународним фестивалима и манифестациjама. Своjим истинским професионализмом Паповић jе био jедан од оних прегалаца коjи су постављали стандарде, како на музичкоj сцени, тако и у свеукупном културном животу нашег простора – каже се у телеграму министарке Влаовић.

Наводи се да ћемо Паповића памтити и као енергичну личност каква се риjетко сриjеће и као културног дjелатника коjи jе циjелог живота неуморно, с посебном емоциjом и жаром, био привржен црногорскоj култури.

– Посветивши живот умjетности на начин на коjи jе он то чинио, Паповић нас подсjећа да неке приче немаjу краj и обавезуjе да увиjек откривамо, учимо и његуjемо културу – порука jе министарке Влаовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 03:34