Плакат за концерт-промоцију / -КИЦ "БУДО ТОМОВИЋ"
28/04/2024 u 09:08 h
Živana JanjuševićŽivana Janjušević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Obistinjenje sna

Kompozitor i instrumentalista Ivan Marović održaće sjutra (29.4) u velikoj sali KIC „Budo Tomović” koncertnu promociju svog novog albuma, a u okviru manifestacije „Mjesec poštovanja džeza u Crnoj Gori - JAM 2024”

Crnogorski kompozitor i instrumentalista Ivan Marović promovisaće svoj novi bend "Bisamkiez" sa kojim je objavio debi album pod nazivom "I dreamt that I had done it, I awoke to find it true" ("Sanjao sam da sam uspio, kad sam se probudio obistinilo se"). Koncertna promocija albuma biće održana u okviru 17. izdanja manifestaciјe "Mjesec poštovanja džeza u Crnoj Gori - JAM 2024" u ponedjeljak, 29. aprila, u sali DODEST, od 20 sati.

image

Иван Маровић

-КИЦ "БУДО ТОМОВИЋ"

O svom novom projektu Ivan Marović je zapisao:

– Osnovne ideje, melodije, harmonske promjene, su potekle od mene, ali koje sam uz veliku sviračku i aranžersku pomoć Tina Džaferovića na kontrabasu, Blaža Tatara na bubnjevima i Lune Kostadinović na violini, uspio da pretvorim u kompletne kompozicije. Na jednoj od numera gostuje i klarinetista Stefan Pavićević - rekao јe Marović, dodaјući da iako živi u Berlinu, odlučio јe da materiјal realizuјe u Crnoј Gori, u studij "Pejović Guitars" na Cetinju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 10:24