ilustracija / - SHUTTERSTOCK
09/05/2024 u 22:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Horoskop za 10. maj: Vodolija emotivno zbunjena, Raku zatišje na poslu

Lavu dan donosi jaču energiju i razrješenje neke situacije, Vaga teško ostvaruje planove, Jarcu dobar dan za emotivne kontakte

OVAN

Do posla vam danas nije ni malo stalo. Preumorni ste, previše ste se opteretili I iznervirali u prethodnim danima I sada samo želite da vas svi ostave na miru. Više ste okrenuti emotivnom dijelu, ali ni on danas ne funkcioniše najsjajnije.

BIK

Ako razmišljate o tome da li vas neko od kolega ogovara  – vjerovatno je da ste u pravu. Trenutno ne znate kako da reagujete, pa je najbolje da sačekate. Ne vidite perspektivu u jednom odnosu, ali ne možete da poreknete da ste ovom osobom jako privučeni.

BLIZANCI

Trudićete se da otaljate one obaveze koje imate, mada vam do posla nije ni malo. Više ste opterećeni pitanjima ljubavi, i želite da što pre razriješite neke situacije koje vam nisu jasne. Jedna osoba se malo poigrava sa vama, ali ne možete da poreknete da uživate.

RAK

Naglo zatišje je nastupilo u poslovnom segmentu. Koliko vam ovo prija, toliko vas i plaši šta je sledeće što će doći na dnevni red. Opustite se malo i više se okrenite ka pitanjima ljubavi – ovde postoje situacije koje morate srediti sa partnerom što prije.

LAV

Ovaj će vam dan donijeti jaču energiju i pomoći da razriješite neke situacije, ali daleko ste još od smirenosti i stabilnosti. Možete napraviti neki konkretniji potez prema jednoj osobi – ipak, ovo neće dovesti do veze, već samo do avanture.

DJEVICA

Upleli ste se u razmišljanja. Pokušavate da sagledate poslovnu situaciju, ali dosta toga vam je nepoznato, pa samo zalud gubite vreme. Jedna osoba vas je duboko dotakla i ne možete ni na koji način da je izbacite iz glave. Nadate se skorom susretu.

VAGA

Ne znate čega danas prvo da se prihvatite. Energija vam je promjenljiva, i teško je da ćete uspjeti da ostvarite planove. Budite skoncentrisani, jer možete napraviti ozbiljnije greške ili zaboraviti ono što je bitno. Emotivno – veliki zanos.

ŠKORPIJA

Zbunjujuć i konfuzan dan. Teško je da ćete vi moći da se usmjerite na svoje poslovne obaveze. Vjerovatno vam je samo ljubav ili strast prema jednoj osobi u glavi. Cio dan ćete provesti upleteni u razmišljanja, maštanja, sanjarenja.

Četiri horoskopska znaka koja će u maju imati najviše sreće

STRIJELAC

Budite dosta obazrivi kada su obaveze u pitanju, jer možete napraviti propuste ili zaboraviti na ono što ste dogovorili. Emotivno ovo je trenutak kada biste morali da više posvetite pažnju partneru. Potrebno je da neke situacije raščistite što prije.

JARAC

Toliko su vas iscrpjela dešavanja u prethodnim danima, da danas ne znate ni gdje ste ni šta trebate raditi. U dogovorima budite obazrivi, jer vam mogu promaknuti bitne stvari i detalji. Za emotivne kontakte ovo je dobar dan. Pokrenite se.

VODOLIJA

Moguće je da ste zaista imali namjeru da budete fokusirani i produktivni. Ipak, to su bile vaše namjere, a realnost pokazuje da ćete veći dio dana provesti u nekom praznom hodu i funkcionisati potpuno neefikasno. Emotivno – zbunjenost.

RIBE

Neće vam biti pravo zbog ponašanja nekih osoba prema vama. Ipak, trenutno nemate pojma šta da uradite da biste ovo sredili. Danas vam se ne savjetuje da donosite bitnije odluke, jer nemate jasnu sliku šta se dešava. Veliki emotivni zanos i razmišljanje.

Priredila Olga Savić

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. jun 2024 06:44