Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
10/04/2024 u 22:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Horoskop za 11. april: Rakovi šire zarazni optimizam, pred Ovnovima dan prepun mogućnosti

Vodolijama prijaju dobre vibracije koje donosi dan, Bikovi imaju prevelika očekivanja

OVAN

Danas vam okolnosti idu na ruku i neke prilike će se otvoriti iako im se niste nadali. Pred vama je dan prepun mogućnosti, ali morate voditi računa o svojim potezima, da ne biste pokvarili ove šanse. Partner i vi jedno drugom možete prirediti lijepa iznenađenja.

BIK

Imaćete mali problem da se uskladite sa saradnicima. Vi ste veoma aktivni i želite da se neke stvari okončaju što prije, dok će drugi imati ležeran pristup. Očekujete previše od voljene osobe. Razmislite šta je ono što vi dajete, a šta ono što tražite od druge strane.

BLIZANCI

Danas je pravi momenat da riješite neka bitna pitanja, ali i da ispravite eventualne greške i propuste iz prethodnog perioda. Partner vam na nježan i opušten način ukazuje na neka vaša lošija ponašanja. Razmislite o njegovim riječima, shvatićete da je u pravu.

RAK

Vaše dobro raspoloženje je zarazno i unećete pozitivne iskre i optimizam u odnos sa kolegama. Plodonosan poslovni dan. Voljenoj osobi pokažite kolika je snaga vaših emocija prema njoj. Druga strana će biti više nego voljna da vam uzvrati.

LAV

Očekujete da se drugi prilagođavaju vama, dok sa druge strane – vi lično niste spremni da im izađete u susret. Usklađivanje je sada neophodno, pogotovo što imate dobre prilike da ostvarite značajnije rezultate. Vrlo intenzivno ponašanje prema voljenoj osobi.

DJEVICA

Možete shvatiti da ste neke stvari zaboravili ili propustili da uradite, ali ćete danas lako uspjevati da ispravite propušteno. Voljena osoba očekuje vašu posvećenost i prisustvo. Ipak, vi ćete moći samo djelimično ovo i da ispunite. Trenutno imate druge prioritete.

VAGA

Nadređena osoba vam može ukazati na propuste, što ćete vi doživeti kao kritiku iako je namera druge strane bila samo da vas upozori da ne dođe do veće greške. Danas sve shvatate suviše lično, pa razmislite prije nego što odreagujete na neke riječi od strane voljene osobe.

ŠKORPIJA

Vrlo ste uzbuđeni zbog nekih promjena u poslovnom okruženju, jer vam otvaraju prilike koje su dosta povoljne po vas. Drago vam je što ste uspjeli da prevaziđete neke zastoje. Danas bi bilo dobro da se više angažujete oko voljene osobe. Dosta intenzivni i strasni kontakti.

STRIJELAC

U nekim stvarima preterujete i trebali biste da razmislite koliko vam to uopšte ide u korist. Ne potencirajte da drugi moraju da rade stvari na vaš način. Osoba koja vam se dopada izvlači iz vas veliku količinu dobre energije, duhovitosti i entuzijazma.

JARAC

Previše razmišljate o nečijim riječima. Nema potrebe da ih doživljavate kao kritiku, već prije kao usmjerenje kako da funkcionišete na dalje. U emotivnom životu naglo popravljanje odnosa između vas i voljene osobe. Osjećate se više nego dobro.

VODOLIJA

Iako je poslovni segment povremeno haotičan, vi se u svoj ovoj zbrci i snalazite više nego dobro. Šta više – vjerovatno ćete uraditi i postići više od onoga što ste planirali. Jednostavno, energija ovog dana vam u potpunosti prija. Odlični kontakti sa suprotnim polom.

RIBE

Mnogo toga morate završiti, i već počinjete da se pribojavate da nećete uspjeti da sve privedete kraju. Na svu sreću, drugi su danas blagonakloni prema vama, tako da možete očekivati pomoć od njih. Dan je dobar za provod sa prijateljima i za upoznavanje novih osoba.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
23. maj 2024 11:25