/ Shutterstock
11/05/2024 u 22:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Horoskop za 12. maj: Vodoliji dan za uživanje, Blizanac će prionuti na kućne poslove

Raka očekuju lijepi trenuci s voljenom osobom, Lav analizira rezultate minule nedjelje

OVAN

Polje doma i porodice naglašeno je danas. Ne postoji bolji trenutak da se familija okupi, da oko vas budu oni koje volite i sa kojima se i najbolje osjećate. Dajte sebi na volju – malo uživajte sa porodicom, malo uživajte sa voljenom osobom, odmarajte...

BIK

Polje pokreta, komunikacije, dogovora naglašeno je tranzitom Mjeseca. Nemojte dan iskoristiti tako što ćete se zavući u kuću. U svakom slučaju, ako ne odete nigde – zgrabite telefon i ispričajte se sa svim osobama koje su vam drage.

BLIZANCI

Pa, nemojte ovaj dan iskoristiti baš samo za obaveze. Izgleda mi da ćete ili prionuti na poslove oko kuće, ili se pak zavući u istu, ne pokazujući namjeru da mrdnete i vidite se sa nekim ljudima. Nemojte tako, ovaj dan se može mnogo bolje iskoristiti.

RAK

Tranzitni Mjesec je u vašem znaku i najviše vam aktivira polje prijatelja, društvenosti, zabave. Najbolje ćete provesti ovaj dan ukoliko se okrenete baš ovim životnim segmentima. Očekujte neke lijepe trenutke sa onima koje volite... ili koje tek pokušavate da osvojite.

LAV

Tranzitni Mjesec se nalazi u vašem polju podsvijesti i čini mi se da vam je danas zaista potreban odmor od svega što se u prethodnim danima dešavalo. Vjerovatno ćete rezimirati utiske, analizirati, praviti planove na dalje. Ipak, ne propustite da dio dana date i onima koje volite.

DJEVICA

Aktivno je danas vaše polje prijatelja i druženja. Pravi je trenutak da se vidite sa bliskim ljudima, možda i sa nekima za koje niste imali vremena u proteklom periodu. Makar jedan dio dana posvetite i svojoj voljenoj osobi ili simpatiji.

VAGA

Stvarno ne znam odakle vam ideja da bilo šta posebno radite u nedjelju... ali izgleda mi da će nekima od vas i to poći za rukom. Možda je bolje da ovaj dan iskoristite na taj način što ćete izaći negdje sa osobom koju volite?

ŠKORPIJA

Tranzitni Mjesec je danas u vašem polju planova, ali i putovanja. Ne bi me iznenadilo da neki od vas danas i otputuju, doduše na kraću relaciju. Drugi će se pak uplesti u razmišljanja o tome kako da funkcionišu u narednom periodu.

STRIJELAC

Funkcionisaćete dvojako – ili ćete se u potpunosti uplesti u razmišljanja vezana za finansijski segment i neku poslovnu problematiku, ili ćete pak okrenuti svoje misli ka tajnom susretu sa jednom osobom koja vas jako privlači.

JARAC

Mjesec u polju emotivnih partnerstava aktivira potrebu da sa voljenom osobom razgovarate, ali na jedan lijep, staložen i sabran način, o svemu što je trenutno prepreka da vaš odnos funkcioniše kako treba. Ne dozvolite da vas sitnice iznerviraju.

VODOLIJA

Danas bi bilo najbolje da date malo oduška sebi. Da se opustite, dobro odmorite i relaksirate. Sigurno je da će neke sitnije obaveze oko doma morati da dođu na dnevni red, ali ostatak dana iskoristite samo za svoje uživanje. Budite korektni prema voljenoj osobi.

RIBE

Polje ljubavi, zabave, djece, flerta naglašeno je danas tranzitom Mjeseca. Danas ćete se najbolje provesti ako se okrenete ljepšim stvarima i situacijama u životu. Opustite se, ne mislite na ozbiljne teme i dileme – samo mislite na to kako da uživate.

Astrolog: Olga Savić

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
24. jun 2024 21:05