Horoskop / - ILUSTRACIJA
14/04/2024 u 22:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Horoskop za 15. april: Škorpiji potrebno više ljubavi, Vodoliji odličan dan za dogovor

Lavu se ne dopada što nadređeni samo djelimično podržava njegove planove ili inicijativu, Djevica zainteresovana za osobu preko posla

OVAN

Neko je spreman da sasluša vaše predloge i ideje. Pravi je momenat da se aktivirate kroz komunikaciju i kontakte sa onima koji su vam važni i da potražite podršku. Hedonizam naglašen u emotivnim odnosima – dan je kao stvoren za uživanje i ispunjenost.

BIK

Potrebno vam je više tolerancije. Imate osjećaj da svi sa kojima dolazite u kontakt kao da se trude da vas iznerviraju i izbace iz takta. Velike promjene u planovima koje vam se neće dopasti. Moguće je da ćete biti nezadovoljni i odnosom voljene osobe prema vama.

BLIZANCI

Nadate se pozitivnom odgovoru po pitanju koje vam je bitno. Ako ne dobijete informacije koje čekate, aktiviraćete se i početi da „pritiskate“ sagovornike. Još uvek niste spremni da u potpunosti budete otvoreni prema osobi koja vam se dopada, ali joj šaljete „signale“.

RAK

U poslovnom segmentu ćete biti spremni da se prilagodite, čak i ako neke okolnosti ne idu vama na ruku. Međutim, u kontaktu sa prijateljima ili sa emotivnim partnerom možete biti isključivi, sa velikim promjenama raspoloženja. Nemojte se inatiti bez potrebe.

LAV

Ne dopada vam se što nadređeni samo djelimično podržava vaše planove ili inicijativu. Trenutno ne možete da dobijete punu podršku. Mogućnost za zanimljiv kontakt preko posla sa osobom sa kojom ćete odmah ostvariti dobru komunikaciju.

DJEVICA

Vaši su planovi ambiciozni, pa je pitanje da li ćete i u kojoj mjeri moći da ih ostvarite tokom ovog dana. Dobra komunikacija sa poslovnim saradnicima, pa sa ove strane možete očekivati pomoć i podršku. Zainteresovanost za osobu preko posla.

VAGA

Itekako vam stoji mogućnost da popravite stanje finansija, pa nemojte da se iznenadite ako neko bude zainteresovan za poslovni dogovor. Neka neispunjenost postoji kod vas kada su emotivni odnosi u pitanju, pa će vam biti potrebno više pažnje od voljene osobe.

ŠKORPIJA

Ovaj dan donosi potrebu za za isticanjem i akcijom. Iako će vam raspoloženja varirati, imate dovoljno snage i energije da „istjerate“ ono što želite. Neko od kolega vam može priskočiti u pomoć. Potrebno vam je više ljubavi nego inače. Posesivnost prema voljenoj osobi.

STRIJELAC

Odlični kontakti i dogovori i ako budete slijedili svoju intuiciju – ne postoji način da pogriješite. Jedino što vas može kočiti je neka forma straha ili nesigurnosti – ne dozvolite da vam ovo pokvari šanse koje imate. Osjećaj da u partnerskim odnosima nešto nije u redu.

JARAC

Imate potrebu da druge ubeđujete u svoje namjere, ciljeve, ali se potrudite da budete taktičniji. Što više budete potencirali na nečemu, druga strana se više može povlačiti. Dajete prednost voljenoj osobi u odnosu na prijatelje ili porodicu. Ovi drugi se mogu naljutiti.

VODOLIJA

Odličan dan za dogovore, za kontakte. Jedino što sebi ne smijete dozvoliti je statičnost. Jer, može se dogoditi da prolongirate ono što morate uraditi, i time sebi natovarite problem. Potreba da sa voljenom osobom provedete više vremena nasamo.

RIBE

Možda ste preuzeli više nego što možete ostvariti. Planovi nisu u skladu sa mogućnostima, pa ćete se vjerovatno upetljati da ni vi sami nećete znati odakle da počnete. Neophodno vam je da ostvarite pravu komunikaciju sa voljenom osobom. Ipak, stoje mogućnosti nesporazuma.

Priredila Olga Savić

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 21:35