/ FOTO: PRTSC
21/04/2024 u 22:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Horoskop za 22. april: Bik zatrpan obavezama, Ribama ništa ne ide po planu

Blizanci brinu zbog troškova, dan pun nervoze za Vagu

OVAN

Šareno raspoloženje danas. S jedne strane – dosta ste nervozni, s druge – osjećate veliku nesigurnost i ne znate na koji način da se postavite u nekim poslovnim situacijama. Sumnjičavi ste prema voljenoj osobi. Neki njeni postupci vam unose pometnju.

BIK

Velika količina obaveza, a neke od njih ne mogu da čekaju. Svjesni ste da biste trebali da prionete na posao, ali nemate ni snage ni volje za tako nešto. Emotivni partner bi mogao da vam uljepša dan, ali biste trebali da se prepustite i dozvolite njemu da vodi cijelu situaciju.

BLIZANCI

Vaše raspoloženje je dobro, i pored toga što vas čeka gomila nezavršenih obaveza. Napravićete selekciju i odraditi samo ono što je neophodno. Zabrinutost zbog troškova. Mogućnost susreta ili poznanstva sa osobom sa kojom će odmah proraditi varnice.

RAK

Šta god da pokušavate da pokrenete ili ugovorite – suočavate se sa odlaganjima ili blokadama. Nemate prave sagovornike, pa je možda bolje da se povučete i usmjerite na redovne obaveze. Emotivni partner vas pritiska svojom pretjeranom brigom.

LAV

Danas ćete morati da se zadovoljite polovičnim uspjehom. Ispada kao da ništa ne možete odraditi u potpunosti. Razmišljate kakav ste utisak ostavili na poslovnog saradnika. Kontakti sa suprotnim polom donose vam veliku zainteresovanost.

DJEVICA

Niste nezadovoljni svojim učinkom na poslovnom projektu, pa vam nije jasno zbog čega ne dobijate informacije koje očekujete. Nervozni ste zbog odlaganja isplata. U komunikaciji sa emotivnim partnerom pokušajte da potisnete svoju isključivost.

VAGA

Nemojte situacije ili kontakte u poslovnom segmentu shvatati drastično. Nervozni ste i napeti, ne potencirajte na raspravama da stvari ne bi otišle u neželjenom pravcu. Smatrate da se voljena osoba ponaša suviše olako prema primjedbama koje joj upućujete.

ŠKORPIJA

Smatrate da ste potpuno korektni prema saradnicima i nije vam jasno zbog čega je njihova nervoza toliko naglašena. Ne shvatajte stvari previše lično. Imate određenu zadršku kada je odnos sa emotivnim partnerom u pitanju. Nešto vam smeta, a ni sami ne znate šta tačno.

STRIJELAC

Računali ste da ćete veću obavezu uspjeti da završite, međutim – ispada da će ona biti prolongirana. Neke okolnosti su se promijenile i trenutno vas zablokirale. Možete biti zbunjeni ponašanjem emotivnog partnera. Imate osjećaj da vam neke stvari prećutkuje.

JARAC

Niste sigurni koliko možete da se oslonite na neke saradnike. Dosta toga vam se mota po glavi, pokušavate da napravite dobar plan za naredni period, ali to ide traljavo. Emotivni partner se ponaša dosta dominantno i posesivno.

VODOLIJA

Jasno vam je da neki ljudi nisu spremni da ispoštuju svoja obećanja ili dogovore sa vama i jako se nervirate zbog toga. Spustite loptu, moguće je da će se okolnosti promijeniti u skorijem roku. Suviše lako reagujete na ono što smatrate provokacijom od strane emotivnog partnera.

RIBE

Sve ono što ste planirali kao da je palo u vodu. Ispada da nemate podršku osoba koje su vam bitne da biste završili obavezu ili projekat. Možete osjećati nesigurnost kada su emotivni odnosi u pitanju. U suštini – samo vam je potrebno više vremena sa voljenom osobom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 23:01