Ilustracija / - PRTSC
22/04/2024 u 22:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Horoskop za 23. april: Škorpiji dobra poslovna ponuda, Strijelcu odličan dan za ljubav

Raku nedostaje motivacije za rad, Vagu očekuje važan susret

OVAN         

Neke napete momente ste ostavili iza sebe, ali vas još uvijek drmaju nervoza i stres, jer je količina obaveza prilično velika, a vaši rokovi za završetak kratki. Nije vrijeme za sukobe sa emotivnim partnerom, pogotovo ako svoju poslovnu nervozu prenosite u emotivne relacije.

BIK

Iako teškom mukom i sa mnogo strpljenja, uspijevate da se uskladite sa saradnicima. Možda nećete biti baš u potpunosti zadovoljni rezultatima, ali je sada tako kako je. Svjesni ste da ste napravili greške ili propuste u odnosu sa voljenom osobom i trudićete se da to ispravite.

BLIZANCI

Poslovni saradnik vas je „pritisnuo“, a možda i iskritikovao zbog kašnjenja sa obavezama prema njemu. Ne bunite se, jer ste svjesni da je u pravu. Odradite ono na šta ste se obavezali. Prijaće vam kontakt sa voljenom osobom, jer ćete se rasteretiti i opustiti.

RAK

Maksimalno ste posvećeni obavezama, iako ne osjećate dovoljan elan i podsticaj za rad. Ovo je neraspoloženje i statičnost prolaznog karaktera, kako dan bude odmicao, osjećaćete se bolje. U emotivnim relacijama – pokažite poštovanje prema voljenoj osobi.

LAV

Niste sigurni kako biste trebali da postupite u jednoj situaciji, koja je zbunjujuća po vas. Savjetuje vam se da sačekate da se neke stvari razbistre. U emotivnim relacijama ovo može biti divan, ispunjen nježnošću i romantikom dan. Mogućnosti novih poznanstava.

DJEVICA

Danas su vam nametnute velike obaveze i na poslovnom i na porodičnom planu. Pitanje je koliko ćete imati vremena, strpljenja i volje da funkcionišete odjednom na više strana. Mogućnost za novo poznanstvo i kontakt sa osobom koja će vas jako zainteresovati.

VAGA

Vrlo značajan kontakt ili susret. Ako vam zatreba savjet ili pomoć, slobodno se obratite starijem kolegi ili osobi koju smatrate autoritetom po nekim pitanjima. Željeli biste da voljena osoba pokaže više razumijevanja prema vašim problemima. U stvari – tražite pažnju.

ŠKORPIJA

Vaši su planovi tokom ovog dana vrlo ozbiljni a otvoriće vam se i mogućnost da dobijete jaku poslovnu ponudu. Pokušavate da uspostavite bolji kontakt sa kolegama i bliskim saradnicima. Problem emotivne prirode je beznačajan, samo ste ga u svojoj glavi preuveličali.

STRIJELAC

Znate tačno šta je ono što trebate da uradite i nećete dozvoliti da vam bilo ko pokvari koncepciju. Posvećujete pažnju obavezama, ali i osobama sa kojima sarađujete. Spremni ste da saslušate one koji traže vaš savjet. Odličan dan za emotivne kontakte.

JARAC

Još jedna obaveza, naravno u najnezgodnijem trenutku, i to onda kada već ne znate gdje udarate. Udahnite duboko i spremite se da budete fokusirani na ono što radite. Intenzivno razmišljate o jednoj osobi. Niste sigurni šta vam je činiti kada je ona u pitanju.

VODOLIJA

Ponašate se korektno i prijateljski prema onima sa kojima dolazite u kontakt, naročito prema osobama koje dolaze da potraže vašu pomoć i savjet. Moguće je da ćete malo likovati zbog toga što se pokazalo da ste u nekim pitanjima bili u pravu. Emotivno – dobar dan.

RIBE

Bila vam je potrebna podrška od strane nadređenih, ali je malo vjerovatno da ćete je i dobiti. Niste spremni da ubjeđujete niti da se ulagujete bilo kome, pa ćete odustati od cijele priče. Dobar kontakt i komunikacija sa jednom osobom preko posla ili društvenih mreža.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 08:28