/ - SHUTTERSTOCK
22/05/2024 u 22:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Horoskop za 23. maj: Odličan dan za Strijelca i Raka, Jaraca brinu finansije

Lav sa lakoćom ostvaruje sve što želi, Ribe u dobrom raspoloženju

OVAN

Punom parom ćete prionuti na posao, u velikoj mjeri spremni da završite sa svim obavezama koje ste stavljali na stranu. Podsticaj u poslovnom segmentu.  Situacija sa osobom koja vam se dopada se ubrzava. Njena inicijativa prema vama jača.

BIK

Danas možete donijeti dobre odluke, samo se čuvajte ishitrenosti koja će biti prisutna početkom dana. Tada važi ono – dva puta razmislite! Solidna situacija sa voljenom osobom. Vaša inicijativa pokreće dešavanja i ovo može biti lijep i ispunjen zadovoljstvom dan.

BLIZANCI

Pravi je trenutak za komunikaciju. Doduše, neće baš sve sagovornike biti lako pokrenuti, ali bitno je da vaše akcije daju rezultat. Nagovještaji poboljšanja finansijskog segmenta.  Emotivno – sve se odvija po vašim željama.

RAK

Sve ono što usmjerite u poslovni segment, vratiće vam se dvostruko. Zato nemojte žaliti truda, dajte sve od sebe jer itekako možete napraviti dobre i uspješne poteze. Komunikacija sa osobom koja vam se dopada je sve bolja i bolja.

LAV

Tokom prijepodneva ćete doći u fazu zastoja – a onda će se situacija preokrenuti. Budite uvjereni – itekako možete tokom ovog dana ostvariti ono što hoćete. Ovo je vezano i za emotivni segment, jer kontakt sa nekim može postati jači i kvalitetniji.

DJEVICA

Učiniće vam se u jednom trenutku da neko od kolega ili saradnika radi protiv vas ili da vuče poteze koji vam ne idu u korist. Vrlo brzo ćete shvatiti da niste bili u pravu. Spremni ste da pružite više razumijevanja i pažnje voljenoj osobi.

Nedjeljni horoskop: Blizancima velike promjene na emotivnom polju, Djevici nagrada na poslu za uložen trud

VAGA

Istina je da ćete u pojedinim dogovorima imati problem da sa saradnicima pronađete zajednički jezik, ali to je aktuelno samo tokom prijepodneva. Popodne se situacije već rešavaju lakše i idu vam u korist. Emotivno – jake mogućnosti za ljubavne susrete.

ŠKORPIJA

Bićete tokom prvog dijela dana preokupirani dogovorima, jurićete na sto strana. No, sve ovo će vam donijeti veliko zadovoljstvo i rezultate kojih ćete itekako biti svjesni. U emotivnom segmentu – može doći do susreta sa osobom koja vam se dopada.

STRIJELAC

Samo nemojte žuriti kada su dogovori u pitanju i sve će biti u redu. Pred vama je jedan više nego dobar dan, kada biste trebali da budete aktivni i angažovani. U emotivnom segmentu stoji zadovoljstvo zbog sve jačeg kontakta sa osobom koja vam se dopada.

JARAC

Početkom dana stoji zabrinutost, najvjerovatnije zbog troškova koje niste očekivali, ali ostatak dana vam donosi dobro raspoloženje, jake kontakte i smirivanje. U emotivnom segmentu dolazi do prvih ozbiljnih i mirnih razgovora sa partnerom.

VODOLIJA

U komunikaciji sa saradnicima je potrebno da pronađete mjeru. Niti zahtjevajte previše od njih, ali ni nemojte nuditi ono što ne možete da ostvarite. Potrebna je bolja organizacija tokom prijepodneva. Sa emotivnim partnerom naglašeno je razumijevanje.

RIBE

Odličan je momenat da se poslovno aktivirate. Ušli ste u period kada možete ostvariti prave dogovore, ali morate „juriti“ ljude koji su vam bitni. To imajte na umu. Dobra komunikacija sa osobom preko poslovnog segmenta donosi vam raspoloženje.

Piše: Olga Savić

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. jun 2024 00:43