/ - YOUTUBE
23/04/2024 u 22:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Horoskop za 24. april: Konfuzan dan za Lava, Škorpija uživa u ljubavi

Zbunjujuće situacije opteretiće Bika, Vodolija se bespotrebno nervira

OVAN

Neke stvari u poslovnom segmentu smatrate nebitnim i ne pada vam na pamet da se aktivirate oko njih. Odredili ste prioritete i trenutno ih se striktno pridržavate. Emotivni zanos – ako ste tek upoznali nekog u potpunosti ste opčinjeni ovom osobom.

BIK

Nedefinisane i zbunjujuće situacije. Čini vam se da neko od saradnika nije u potpunosti iskren prema vama. Sa nestrpljenjem čekate dokumentaciju koja nikako da pristigne. Kontakt sa emotivnim partnerom će bolje funkcionisati u drugom dijelu dana.

BLIZANCI

Nije vam jasno zbog čega nadređeni ne pokazuje zainteresovanost za vaše predloge i ideje. U prvom dijelu dana ćete se osjećati nestabilno i nesigurno, što može dovesti i do zahlađenja odnosa sa emotivnim partnerom ako se upustite u rasprave zbog svog lošeg raspoloženja.

RAK

U prvom dijelu dana očekujte da ćete jedva uspjeti da na vrijeme privedete jednu obavezu kraju. Spuštanje tenzije, ukoliko je ona bila prisutna u saradničkim relacijama. Spremni ste da napravite konkretniji potez prema osobi koja vam se dopada. U emotivnim relacijama – mirno stanje.

LAV

Čini vam se da za šta god da se uhvatite da uradite – nikako ne uspijevate da završite kako treba ili na onaj način koji ste vi zamislili. Ne nervirajte se, prihvatite da je ovo jedan od onih dana kada je konfuzija jaka. Bolje je da ove trenutke iskoristite za kontakt sa voljenom osobom…

Nedjeljni horoskop: Ribama flertovanja i koketiranja, Blizanci ne žurite sa ulaskom u ljubavnu priču

DJEVICA

Non stop vam se čini da ste propustili da uradite nešto bitno ili da ste napravili grešku u onome što radite. Možda je vaš predosjećaj dobar, pa bi bilo dobro da provjerite još jednom sve. Moguće je da ćete morati da odložite susret sa voljenom osobom zbog lične problematike.

VAGA

Koliko god da ćete u prvom dijelu dana biti nestrpljivi, toliko ćete se kasnije opustiti i dozvoliti da sve ide svojim tokom. Nerviranje nikada nije ubrzalo situaciju, zar ne? U kontaktu sa voljenom osobom budite taktični i ne podsjećajte je na njene prošle greške.

ŠKORPIJA

Pripremate se za poslovni sastanak ili dogovor i to prilično ozbiljno, jer ne želite da napravite niti jedan propust. Trudićete se da se prilagodite osobama sa kojima danas dolazite u kontakt. Emotivni partner vam posvećuje veliku pažnju, što vam neizmjerno prija.

STRIJELAC

Ako imate namjeru da pokrećete neku poslovnu priču ili da pravite nov dogovor, ostavite to za drugi dio dana. Tada ćete biti više fokusirani i koncentrisani, a samim tim i mnogo bolje predstaviti svoje ideje i sebe. Aktivirajte se prema osobi koja vam je interesantna.

JARAC

Nesigurnost i neizvjesnost po pitanju nekih poslovnih situacija biće naglašene u prvom dijelu dana. Bitne odluke i poslove ostavite za popodnevni period, kada ćete jasnije vidjeti neke stvari. Inicirajte komunikaciju sa osobom koja vam se dopada.

VODOLIJA

Prilično naporan i konfuzan dan. Niste sigurni šta poslovni parneri i saradnici zaista misle i šta planiraju kada je vaša saradnja u pitanju. Sebe bespotrebno nervirate brigom. Ako ne budete osvojili osobu koja vam se dopada, možete se povući i ućutati.

RIBE

Ne istrčavajte sa predlozima niti reagujte u prvom dijelu dana. Ako već želite da pokrenete nešto, onda birajte popodne kada imate više ubjedljivosti i dobre energije. Zamjerate partneru što vam ne posvećuje dovoljno pažnje, ali se ni vi ne trudite nešto naročito oko njega.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. maj 2024 09:13