Ilustracija / Shutterstock
24/05/2024 u 22:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Horoskop za 25. maj: Blizanci puni inicijativa, Strijelac preduzimljiv na emotivnom polju

Djevica raspoložena za rješavanje problema, Ribi emotivno vrlo uspješan dan

OVAN

Ako danas radite, više je nego dobar momenat da privedete kraju dogovore ili završite obaveze iz prethodnog perioda. U emotivnom dijelu stoji zadovoljstvo i dobra komunikacija sa voljenom osobom. Organizujte i neko okupljanje sa prijateljima.

BIK

Neka poslovna pitanja koja su vas opterećivala se mogu privesti kraju. Ne tovarite sebe obavezama, već pokušajte da jedan dio prebacite na kolege. Sa voljenom osobom danas možete ostvariti posebnu komunikaciju. Sve se može dogovoriti.

BLIZANCI

Danas ste sigurni u sebe, vaša je komunikacija sa poslovnim partnerima i saradnicima odmjerena, ali i pokazujete veliku inicijativu. Odlično za dogovore svake vrste. U ovo ubrajam i emotivni dio, jer danas možete dogovoriti sastanak pa i otpočeti  nov emotivni odnos.

RAK

Vidjećete vrlo brzo da nemate razloga za zabrinutost kada je odnos sa nekim od kolega u pitanju. Takođe, na lak način možete završiti svoje obaveze. Vrlo dobro raspoloženje i mogućnost da ostvarite nova poznanstva preko poslovnog ili segmenta prijatelja.

LAV

Ovaj dan iskoristite za dogovore, za donošenje bitnih odluka. Dovoljno ste smireni i stabilni i jasno možete sagledati sve. U emotivnom segmentu vam stoji mogućnost da upoznate nove osobe. U suštini – komunikacija sa suprotnim polom je odlična.

DJEVICA

Ako danas imate obaveza, dobro se pripremite za njih, jer nećete biti naročito raspoloženi za neke teškoće. Ovaj dan vam u suštini više odgovara za kontakte, za razgovore, za susrete, pa bi bilo bolje da se na tu stranu usmjerite. Mogućnost pokretanja emotivnog odnosa.

VAGA

Kontakti sa mlađim kolegama funkcionišu više nego dobro, dok ćete sa onim starijim teže komunicirati i nećete moći da pronađete zajednički jezik. Ipak, današnji dan je najbolji u emotivnom segmentu, i tu možete ostvariti sve ono što želite.

ŠKORPIJA

Svi poslovni dogovori idu dobro. Ne samo da vi imate prave argumente, već i osobe sa kojima dolazite u kontakt i te kako žele da ostvare komunikaciju i saradnju sa vama. Ista je situacija i u emotivnom segmentu – danas će vas „tražiti“ više osoba...

STRIJELAC

Neko će vam na lijep način skrenuti pažnju i pomoći vam da uvidite da ste napravili grešku. Danas vam ljudi izlaze u susret po mnogim pitanjima i imate neke srećne okolnosti na svojoj strani. Željećete da što prije ostvarite kontakt sa osobom koja vam se dopada.

JARAC

Sve vezano za posao i za dogovore danas funkcioniše baš po vašim željama. Nemojte čekati, nemojte odlagati za drugo vreme jer je sada pravi trenutak da se pokrenete. I u odnosu sa emotivnim partnerom možete pronaći zajednički jezik.

VODOLIJA

Danas nikako nemojte biti neaktivni. Vaša inicijativa je potrebna, šta više – neophodna u svim segmentima gdje želite da postignete uspjeh. Nema vremena za čekanje. Napravite prave poteze i ostvarite ono što hoćete.

RIBE

Kontakti sa prijateljima, ali kroz poslovni segment donose vam veliko zadovoljstvo. Svjesni ste da ste dobili čvrsta obećanja i da situacije idu u onom pravcu koji želite. I emotivno je ovo vrlo uspješan dan – konačno dolazi do susreta koji ste toliko željeli.

Astrolog: Olga Savić

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. jun 2024 07:25