Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
07/04/2024 u 21:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Horoskop za 8. april: Dan ispunjen dešavanjima za Raka, Djevici dobra komunikacija na ljubavnom polju

Blizance očekuje mnogo sitnih obaveza, što je iscrpljujuće

OVAN

Možda ste i sami krivi za problematiku koja je trenutno aktuelna na poslu. U svakom slučaju, teško ćete se fokusirati na obaveze koje morate obaviti, jer vam razmišljanja i brige stalno odvlače pažnju. U emotivnim relacijama dosta intenzivno. Napetost, posesivnost.

BIK

Planovi su danas podložni promjenama, pa se nemojte vezivati za njih. Budite spremni da u svakom trenutku možete biti primorani da se okrenete drugim obavezama. Teško uklapanje što se vremena tiče sa emotivnim partnerom.

BLIZANCI

Neophodna vam je podrška od strane najbližih kolega, pa se potrudite da imate dobru i korektnu komunikaciju sa njima. Mnogo sitnih obaveza vas iscrpljuje. Emotivni partner se po vašem mišljenju ponaša suviše opušteno u kontaktima sa suprotnim polom.

RAK

Vrlo intenzivan i ispunjen dešavanjima dan. Pripremite se na užurbanost i povremenu konfuziju i napetost. Zadržite hladnu glavu – sve možete završiti na vrijeme. U ljubavi sve previše analizirate, u svaki partnerov postupak ili riječi sumnjate. Ne stvarajte sebi glavobolju.

LAV

Može doći do promjena u dogovorima. Pokušajte da se prilagodite novonastalim okolnostima. Pored velikog broja obaveza, moguće je da ćete morati da završite i neke lične – koje se vezuju za člana porodice ili emotivnog partnera. U ljubavi – danas ravna crta.

DJEVICA

Dosta ste usredsređeni na obaveze, ali ćete se truditi da i onima koji vas pitaju za savjet ili pomoć izađete u susret. Vrlo korektni dogovori sa saradnicima i poslovnim partnerima. Jedna osoba počinje da odgovara na signale koje joj šaljete. Dobra komunikacija.

Mjesečni horoskop za april: Jaračevi posvećeni porodici, Vodolije finansijama, dok se Ribama gomila stres

VAGA

Trudićete se da imate korektne međuljudske odnose u kolegijalnom okruženju. Dosta sitnih obaveza – rješavajte ih na vrijeme i nemojte ih nagomilavati. Sa voljenom osobom može povremeno dolaziti do napetosti u komunikaciji, ali ćete se truditi da to brzo izgladite.

ŠKORPIJA

Ovaj dan donijeće vam dosta intenzivnu komunikaciju i u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. Neke stvari koje već dugo prećutkujete sada ćete se konačno osmjeliti i da kažete. Jednostavno – više ne želite da funkcionišete kao do sada….

STRIJELAC

Pokušavaćete da smirenošću i posvećenošću savladavate promjene koje se dešavaju i u planovima, ali i u obavljanju poslovnih obaveza. Povremeno se može javljati neraspoloženje i osjećaj da je sve prebačeno na vas. Zamišljenost u odnosu sa voljenom osobom.

Mjesečni horoskop za april: Vage, Škorpije i Strijelci imaće vremena za ljubav i strast, ali i posao

JARAC

Dosta naporan prvi dio dana, povremeno tenzija najviše iz razloga što je teško usaglasiti se sa poslovnim saradnicima i kolegama. Nemoje odustajati od zacrtanih planova. Dobar je momenat da ugovorite susret sa osobom koja vas zanima. U postojećim odnosima sklad i zadovoljstvo.

VODOLIJA

Morate se prilagoditi ljudima sa kojima dolazite u kontakt, ako želite da iole ostvarite dio planova, ali će se to pokazati kao naporan zadatak. Nerazumijevanje i nespremnost da vam drugi izađu u susret, može se prenijeti i u ljubavni plan. Mogućnost distanciranja od emotivnog partnera.

RIBE

Iako se vi lično osjećate dobro, poslovni segment neće funkcionisati najbolje. Moguće je da je to zbog pretjeranih zahtjeva od strane onih sa kojima radite. Osjećate promjenu u odnosu sa voljenom osobom, ali još uvijek niste sigurni šta ona konkretno donosi.

Pripremila: Olga Savić

Mjesečni horoskop za april: Rakovi još ambiciozniji, Lavovi nestrpljiviji, Djevice pred ljubavnim izazovima

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. maj 2024 16:43