/ - ilustracija
08/04/2024 u 22:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Horoskop za 9. april: Djevici novčani priliv, Ovnu dobar dan za flert

Bik se suočava sa opozicijom od strane saradnika i biće mu teško da postigne uspjeh, Rak uspjeva da napravi dogovor sa nadređenim, Lav pravi značajnije promjene u rasporedu

OVAN

Svjesni ste da neke stvari morate odraditi i postaviti se prema određenim ljudima na čvršći način. Ipak, neće vam biti lako jer niti imate adekvatnu podršku, niti razumijevanje od najbližih saradnika. Dan dobar u emotivnom segmentu i u postojećim odnosima, ali i za flert.

BIK

Suočavate se sa opozicijom od strane saradnika i danas će vam biti teško da postignete uspjeh, osim ako se ne priključite mišljenjima drugih i njihovom načinu rada. Jedna osoba se dosta aktivirala prema vama i pokušava da vam skrene pažnju na sebe.

BLIZANCI

Smatrate da ste u pravu i nećete dozvoliti drugima da vam se miješaju u posao ili način rada. Povremeno se možete postaviti isključivo prema drugima. Pokušajte da budete iole tolerantniji. Sve ili ništa – danas može biti prisutno i u odnosu sa voljenom osobom.

RAK

Uspjevate da napravite dogovor sa nadređenim i da obezbjedite neke olakšice, ili otvorite pitanja vezana za finansijski segment. Nešto jači pritisak i nervoza, ali vam to neće smetati da obavite ono što vam je od prioriteta. Nemojte dozvoliti da vaše raspoloženje utiče na odnos sa voljenom osobom.

LAV

Dosta vam je komplikovano i naporno da uskladite svoje obaveze. Vjerovatno je da ćete morati da napravite značajnije promjene u rasporedu, što će učiniti da se osjećate nezadovoljno i napeto. Emotivni partner nije spreman da vam izađe u susret po nekim pitanjima.

DJEVICA

Kontakti sa drugima vam unose nervozu i možete gubiti vrijeme na nepotrebne konflikte u radnom okruženju. Pokušajte da se distancirate i okrenete samo svojim obavezama. Mogućnosti za manje prilive. U odnosu sa voljenom osobom nalazite smirenje i opuštenost.

VAGA

Pomoć ili podršku možete očekivati samo u prijepodnevnim satima, pa pokušajte da tada obavite sve ono što vam je od najvećeg prioriteta. U ostatku dana bićete prepušteni sami sebi. U odnos sa emotivnim partnerom unosite veliku količinu strasti, ali se ponašate i vrlo posesivno.

ŠKORPIJA

Non stop ćete tokom prvog djela dana imati osjećaj da vam vrijeme izmiče iz ruku i da kasnite. Pokušajte da se usredsrijedite na ono što obavljate, i da ne dozvolite da vas ova razmišljanja samo dodatno zablokiraju. Posvećujete veliku pažnju osobi koja vam se dopada.

STRIJELAC

Možda biste mogli povremeno da poslušate savjet koji vam daju dobronamjerne kolege ili neko od prijatelja. Iako ste samostalni, ipak su vam potrebni drugi ljudi. Izbjegavaćete neka pitanja u odnosu sa voljenom osobom – niste u raspoloženju da pričate o svemu danas.

JARAC

Očekujte podršku u poslovnom okruženju, ali najviše u prijepodnevnim satima. Neko može posredovati za vas, ili vam pomoći da prevaziđete naporne okolnosti. U odnosu sa voljenom osobom želite smirenost i relaksiranost, a druga strana može potencirati na nekim neprijatnim temama.

VODOLIJA

Ono što vam je od suštinskog značaja teško ćete moći da završite, ili ćete doći do realizacije ali teškom mukom. Danas vam sve ide teže nego inače. Naročito će se prepodnevni sati pokazati kao naporni po vas. Drugi dio dana je dobar najviše za kontakte sa prijateljima ili porodicom.

RIBE

Iako vam je nametnuta velika količina obaveza, trudićete se da im pristupite u mirnom i opuštenom maniru. Danas možete da se distancirate od drugih i posvetite svojim prioritetima. Neko pokušava da vas pokrene na komunikaciju, ali se vi držite dosta uzdržano.

Priredila Olga Savić

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
23. maj 2024 21:18