Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
30/12/2023 u 22:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Za Bikove 2023. bila puna promjena, Djevicama testirala emotivne konekcije

Rakove će dugo pratiti poslovne i emotivne konekcije koje su ostvarili u 2023. godini

OVAN

2023-a vam je donijela težinu najprije u poslovnom segmentu, pomalo vas je mučila po pitanjima novca – ali je zato donijela neka fina dešavanja na polju ljubavi. Nazdravite joj i pripremite se za doček. Srećno!

BIK

2023-a je donijela gomilu promjena, pomalo bura i otežanja u privatnoj i u emotivnoj sferi. S druge strane – naučila vas je na koga se vrijedi osloniti, a koga treba iz svog života pustiti. Idemo dalje – u novu 2024-u.

BLIZANCI

2023-a vam je donijela odgovornosti i ozbiljnosti – najprije u poslovnom segmentu. Možda vas je učila na teži način – ali će njeni rezultati ostati. Radujte se novoj 2024-oj jer će biti lakša po vas. Srećno!

RAK

2023-a je prilično bila na vašoj strani – mada ne vjerujem da ste vi to baš tako doživjeli. One poslovne i emotivne konekcije koje ste ostvarili u njoj će vas pratiti dugo. Pripremite se za Novu i uživajte u dočeku.

LAV

2023-a je donijela mnogo poslovnih uspona i padova – nije uvijek bilo lako izaći na kraj sa situacijama koje su vas testirale, kao što nije bilo lako boriti se po pitanjima finansija. Ide bolji period za vas. Srećno!

DJEVICA

2023-a je testirala i vaše poslovne ali i emotivne konekcije. Možda ste se suočili sa neprijatnim situacijama i odvajanjima koja su bila bolna, ali ste zato naučili vrijedne lekcije. Srećno u novoj!

VAGA

2023-a je donijela da ste se poslovno „davali“ neki put i preko svojih mogućnosti, a da finansijama možda i niste bili toliko zadovoljni. Nova, koja je ispred nas – donijeće vam bolju energiju i više pokreta. Srećno!

ŠKORPIJA

2023-a je stavila fokus na sva vaša partnerstva – i poslovna i emotivna. Ono što je ostalo i opstalo – vrijedi. Radujte se ulasku u 2024-u jer će vam finansijski segment biti uspješan. Srećno!

STRIJELAC

2023-a je donijela promjene i otežanja u porodici ili privatnom poslu. Takođe, dala vam je zahtjevne zadatke u poslovnom segmentu. 2024-a je godina partnerstava i spajanja. Lepo je dočekajte!

JARAC

2023-a vas je možda usporila po mnogim pitanjima, ali vas je zato itekako naučila da ono što zaista vrijedi – vrijedi i čekati. Dočekajte 2024-u kao godinu velikih promjena po pitanjima finansija. Srećno!

VODOLIJA

2023-a vas je testirala po pitanjima finansija, porodice, privatnog posla. Bilo je naporno – ali morate priznati da je ipak vrijedilo. 2024-a je godina ogromnih promjena u svim sektorima. Srećno!

RIBE

2023-a vas je učila odgovornosti, tome da morate da stavite sebe u prvi plan i da se do pravih vrijednosti ne dolazi brzo. Godina odrastanja za vas. 2024-a će fokus staviti na dom i porodicu. Srećno!

Piše Olga Savić

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 04:15