Džej Zi / - INSTAGRAM/PRINTSCREEN/JAY-Z
10/02/2023 u 04:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bilbord tvrdi: Džej Zi i Niki Minaž su najbolji reperi svih vremena

Minaž je zauzela 10. mjesto, čime je zvanično postala jedina žena na listi 10 najboljih i samim tim najveća reperka svih vremena

Bilbord, jedna od najuticajnjih medijskih platformi na svijetu koja se bavi muzikom, tvrdi da su Džej Zi i Niki Minaž najbolji rep izvođači svih vremena.

Bilbord je objavio listu “50 najboljih repera svih vremena” u čast 50. godišnjice hip-hopa.

Minaž je zauzela 10. mjesto, čime je zvanično postala jedina žena na listi 10 najboljih i samim tim najveća reperka svih vremena.

Bilbord je primijetio da je mješavina njenog žanrovskog djela, impresivne teatralnosti i genijalnih stihova svrstava među velikane.

- Ona je otvorila put sljedećoj generaciji ženskih MC-ja, dok istovremeno njen uticaj nije ograničen samo na hip-hop svijet, piše u tekstu.

U konkurenciji muškaraca, za Bilbord nije bilo dileme.

- Možda ima drugih repera koji bi mogli da tvrde da pariraju Džeju. Ali, jednostavno ne postoji niko ko može da se mjeri sa njegovom cjelokupnom karijerom, njegovom dugovječnošću, širinom njegovih dostignuća i onim što je učinio sa muzičkog, kulturnog i finansijskog stanovišta u posljednje tri decenije, objašnjeno je povodom odabira Džej Zija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 16:25