/ -SHUTTERSTOCK
23/05/2024 u 16:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Najljepši manikir za preplanulu kožu

Obratite pažnju na najsofisticiranije tonove u koje su se zaljubile dame koje preferiraju klasiku, kao i na najjednostavniji dizajn koji izgleda najbolje na preplanuloj koži.

Tamna koža može biti savršeno istaknuta prelijepim, neutralnim tonovima koji izgledaju elegantno, laskavo i glamurozno. Štaviše, u zavisnosti od toga šta tražite, danas imamo na raspolaganju hiljade ideja, dizajna i završnih obrada noktiju koje mogu dati drugačiji, sjajan, zabavan ili klasičan efekat. Nastavite da skrolujete u nastavku slede ideje za prelijep ljetnji manikir.

Kako izgleda najljepši manikir za preplanulu kožu

1. Mliječni lak

Neprevaziđeni klasik kada je u pitanju manikir za ljeto. I to bez ikakvih dodatnih ukrasa – što jednostavnije, to bolje. Savršeno će se uklopiti uz vašu njegovanu, preplanulu kožu. Na vama je samo da odaberte nijansu koja vam se najviše dopada, kao i oblik noktiju. I za ovakav manikir ne morate da idete u salon. Možete lako i sami da uljepšte svoje nokte.

2. Koralni nokti

Još jedan ljetnji manikir iz grupe "neprevaziđena klasika". Možete odabrati minimalistički manikir, tako što ćete jednostavno obojiti nokte u jednu boju ili se malo poigrati sa dezenima i ukrasiti akcentne nokte. Šta god da odaberete, savršeno će se uklopiti uz preplanulu kožu. Žuta je hit ove sezone

Žuta je u modi ove godine i savršena je za ljeto. Ništa se tako dobro neće uklopiti uz predivni, preplanuli ten kao nježni, puter žuti nokti (i na rukama i na nogama). Ako niste pristalica minimalističkog dizajna, ukrasite akcentne nokte drugom bojom i različitim dezenima.

Pink manikir

Pink lak takođe je jedan od najpoželjnijih leti. Što svjetlije nijanse to bolje. A možete ih i kombinovati i ukrasiti nokte modernim geometrijskim šarama.

Moderna verzija frenča

Ako želite da zablistate ovog leta, birajte frenč sa animal print vrhovima. Baza može biti prozirna, nude ili svijetla. Sve zavisi od toga šta vam se najviše dopada. Ovo je savršen ljetnji manikir koji će sigurno privući pažnju.

(lepotaizdravlje.r)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. jun 2024 22:46