/ -SHUTTERSTOCK
25/05/2024 u 19:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sladoled manikir je u trendu ovog ljeta

Listi trendi letnji noktiju (puter žuti, šareni ombre nokti, itd.) pridružio se i manikir koji podsjeća na sladoled. Nokti nikad nisu bili slađi – i efektniji. I što je najbolje, možete i sami da kopirate ovaj stil. A stručnjaci će vam reći kako – samo nastavite da skrolujete.

Takođe poznati kao nokti koji kaplju farbu, ovi manikiri izgledaju kao da ih je Džekson Polok zamislio (iako malo manje prskani) – kreativni su, neočekivani i nevjerovatno zabavni. Takođe lako možete i sami da ih ukrasite. A to će vam dokzati i poznati majstori manikira. "Ice cream French" nokti su trend manikira koji karakteriše nail art dizajniran tako da izgleda kao sladoled koji se topi. Poznati i kao francuski nokti sa glazurom, nokti sa sladoledom dolaze u različitim bojama i dizajnom. Dok su neke čvrste, druge su na vrhovima prekrivene šljokicama poput prskanja kako bi se zaista imitirale vibracije deserta. Slično tome, neki nokti sa "francuskim sladoledom" imaju golu ili nudepodlogu, dok su drugi premazani jarkim bojama. Bez obzira na to koji stil odaberete, sigurno ćete biti u trendu ovog leta.Slobodno eksperimentišite sa bojama

"Sladoled francuski" nokti mogu se nositi na mnogo načina. Možete da primijenite bukvalni pristup sa ružičastim, krem, nane ili smeđim lakom da biste se oslonili na temu sladoleda ili ga promijenili bilo kojom smelom bojom po vašem izboru. "Budite maksimalno kreativni", postati zaista kreativni sa ovim", kaže izvršni direktor Nailing Hollywood Mazz Hanna. "Ako želite da napravite izgled sladoleda, odlučite se za boje koje biste obično vidjeli na kornetu sladoleda – bela podloga, čokoladna kapa."U međuvremenu, ako samo želite da prihvatite estetiku kapanja, Hanna kaže da svaka boja funkcioniše. "Možete i da eksperimentišete sa bojama pošto je izgled kapanja tako svestran – možete se odlučiti za hrom za metalik kapljice, neonsko zelenu, ili čak crvenu", objašnjava Hanna. Sladoled manikir dobro pristaje svim oblicima i dužinama noktiju,piše lepotaizdravlje.rs

Kako da ga sami kreirate

"Da biste kreirali ovaj manikir, trebaće vam štapić za iscrtavanje tačkica i četkica za crtanje", kaže holivudska manikirka Rachel Joseph. "Moj omiljeni način da to uradim je da napravim male tačkice, velike i male, na vrhu nokta – da kreiram efekat kapanja – a zatim da koristim četkicu da povučem tačke nadolje. Nakon toga povežite strane u zakrivljenom obliku kao da slikate francuski manikir." Nemate alata za postavljanje tačaka? Nema problema. Hanna kaže da u tu svrhu možete iskoristiti i obične čačkalice.

Kao i većina trendova u manikiru, "sladoled francuski" nokti zahtevaju vježbu da bi se usavršili. "Poigrajte se sa kapljicama", savetuje Joseph. "Samo opušteno, kapljice ionako ne treba da budu sve iste."

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. jun 2024 14:48