/ PHOTO BY JAMIE STREET ON UNSPLASH
24/11/2023 u 21:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ovnovi očekuju dobre poslovne situacije, Vagama pomažu prijatelji

OVAN

Imate dobre poslovne situacije pred sobom ili zanimljive predloge od saradnika, ali vi niste sigurni da li da sada povlačite bilo kakav konkretan potez. Najbolje je o svemu ovome još malo razmisliti. Nećete moći da ostvarite sve ono što ste planirali u privatnom segmentu.

BIK

Danas vam stoji porast dobrog raspoloženja i lakša situacija u svim segmentima. Nema mnogo vajde od vaših planova – ići ćete tamo gdje vas povuče trenutna situacija. Može biti vrlo zanimljivih, iako u potpunosti neočekivanih dešavanja.

BLIZANCI

Neko vam svojim primjedbama ili pokušajima da vas uvuče u priču smeta da se usredsredite na obavezu koju ste otpočeli. Vidjećete i sami da će i pored dobrog raspoloženja, sve planirano ići na mišiće. Nemogućnost ostvarivanja dogovora kojem ste se veoma radovali.

RAK

Probudili ste se u odličnom raspoloženju, svjesni lijepih dešavanja koja su danas pred vama. No, čini mi se da ćete itekako morati da promenite svoje planove, jer će neočekivane poslovne situacije uskočiti preko reda. Ipak, ostaće vam drugi dio dana za provod, ne brinite.

LAV

Ćutite i uzdržavate se da nekim ljudima ne „skrešete u brk“ baš sve ono što inače mislite o njima. Ako se i vaša voljena osoba prema vama postavi na neki nezgodan način – e, onda će vam stvarno biti svega dosta. Idite malo prošetajte, rashladite glavu....

DJEVICA

Neko u poslovnom segmentu kao da se trudi da vam pokvari raspoloženje. Zaista nemate vremena da se nervirate zbog nebitnih ljudi i njihovih nebitnih komentara. Imate vi preča posla – napravili ste neki dogovor koji vam je važan, i želite da se posvetite sebi.

VAGA

Morate danas da zatražite pomoć od kolege po nekom pitanju, a to vam baš i nije milo, jer ste svjesni da ćete morati da uzvratite uslugu kad – tad. Prijatelji vam pomažu da riješite jednu situaciju sa voljenom osobom i mogu vam dati podršku ili pravi savjet.

ŠKORPIJA

Iako danas niste planirali ništa konkretnije da radite, ispada da ćete biti zatrpani obavezama preko glave. Pošto ne želite da odustanete od svojih planova o zabavi, kalkulisaćete i pokušavati da uklopite sve ovo. Vjerovatno ćete se na kraju pogubiti u potpunosti i dići ruke od svega.

STRIJELAC

Vi kao da ste namerno ostavili da bitnu poslovnu obavezu završite u poslednjem trenutku. E, zato ćete sada lijepo da se nervirate i trčite na sve strane, usput obećavajući sami sebi – nikad više na ovaj način! Pa dobro, još ćemo vidjeti koliko ste od riječi po ovom pitanju.

JARAC

Što se poslovnih zadataka tiče - sve što je bilo bitno uradili ste, i sada natenane otežete neku redovnu obavezu, čekajući da prođe vrijeme i da se posvetite ličnim prioritetima. A oni su danas itekako veliki – Jarčevima stoje vrlo, vrlo zanimljive ljubavne situacije.

VODOLIJA

Vi znate šta hoćete. Problem je u tome što to drugi ne znaju, a vi se ni ne trudite da im to objasnite. Unosite zabunu u kolegijalno okruženje svojim ponašanjem i promjenljivošću, ali se vi ni malo ne uzbuđujete oko toga. Ko se prilagodi, prilagodi se..

RIBE

Taj poslovni razgovor je u vašoj glavi izgledao fenomenalno. Tačno ste znali šta ćete reći i kako ćete postupiti. Međutim, realnost priča neku drugu priču – druga strana uvodi promjene koje nikako niste očekivali. Duboko udahnite i spremite se da se prilagođavate u hodu.

 

Piše: Olga Savić

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. februar 2024 18:37