David Karuso / -X
02/12/2023 u 11:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Horejšio iz serije „CSI: Miami" neprepoznatiljiv

Odijela, glamur i luksuz zamijenio skromnijim načinom života

Glumac David Karuso bio je jedan od omiljenijih likova na malim ekranima, proslavio se s ulogom detektiva Džona Kelija u seriji "Njujorški plavci", a najpopularniji je bio za vrijeme emitovanja kriminalističke serije ‘CSI: Miami‘ u kojoj je glumio policijskog poručnika Horatija Kejnea.

Nakon što se hit serija "CSI:Miami" prestala snimati 2012. godine zbog pada gledanosti i visokih troškova produkcije, Karuso se povukao iz javnosti. Snimljen je samo jednom četiri godine kasnije. Uloge su mu zahtijevale da uvijek bude dotjeran. A danas je odijela, glamur i luksuz zamijenio skromnijim načinom života. Sunčane naočare zamijenio je onima za vid, a odijela širokim trenirkama, piše Daily Mail. U serijama je nerijetko vozio skupocjene automobile. Izgleda da mu ni oni više nisu zanimljivi pa mu sada odgovara udobnost praktičnog SUV-a, Ford Flexa.

Bavio se prodajom odjeće

Karuso je nakon povlačenja iz svijeta glume otvorio umjetničku galeriju u predgrađu Los Anđelesa, Vestlejk Viledžu. Nakon što je zatvorio, okušao se i s trgovinom odjeće u Majamiju. Sada živi od novca kojeg je zaradio tokom glumačke karijere, a radi se o 35 miliona dolara.

Izvor za Daily Mail otkriva da je Davidu gluma uvijek u mislima pa tako u garaži ima uokvirene fotografije svoga lika iz serije. "Ima svoju fotografiju iz vremena ‘CSI Miamija‘ i još jednu iz ‘Proof of Life‘, dva njegova najveća hita. Obje su obješene u njegovoj garaži", otkriva izvor

Iako se od glume oprostio kao velika zvijezda, nije odmah postao istom.

Glumac je nakon pojavljivanja u trilerima "Kiss of Death" i "Jade" iz 1995. godine dobio Zlatnu malinu za najgoru novu zvijezdu. Kao dobar glumac zapažen je pet godina kasnije uz Rusela Kroa i Meg Rajan u "Proof of Life".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. februar 2024 08:47