/ -SHUTTERSTOCK
07/12/2023 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Korisnici Netfliksa tvrde da je ovo najgora serija u godini

Obliterated prati tim za specijalne operacije koji slavi neutralizaciju nuklearne bombe, samo da bi otkrio da zapravo nije uspio

Jedna od poslednjih serija koje su stigle na Netfliks je Obliterated, akcijsko-komedijska drama koju su kreirali Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg i Josh Heald, reditelji serije Cobra Kai. Obliterated prati tim za specijalne operacije koji slavi neutralizaciju nuklearne bombe, samo da bi otkrio da zapravo nije uspio. Serija ima osam epizoda, ali kritike su strašne. Telegraf je napisao: "Prestanite sa potragom – najgora serija 2023. je ovde, osim ako niste 13-godišnji dječak, u tom slučaju Obliterated je vaša serija iz snova. Gardijan je dao seriji jednu zvjezdicu, a kritičari lista su napisali: "Taj tempo je tako loš, a serija tako monotona da je najbolji dio bio detonacija bombe i okončanje naše muke.

Serija trenutno ima 47% na Rotten Tomatoes. Neki gledaoci su takođe bili razočarani. Jedan je napisao: "Užasna, nevjerovatno užasna serija", dok je drugi prokomentarisao: "Veoma djetinjasto, otišlo je tako daleko da više nije zabavno".

S druge strane, ima i onih koji su uživali u tome: "Nije najbolja serija ikada, ali je zabavna. Mislim da je ljudi shvataju preozbiljno, ipak je to komična drama."

Obliterated je trenutno jedna od najglenijih serija na Naetfliksu u Srbiji. Kakvi su vaši utisci ukoliko ste pogledali?

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. februar 2024 20:34