/ - SHUTERRSTOCH
04/11/2023 u 15:01 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Metju Peri sahranjen u krugu porodice i „Prijatelja“

Na ceremoniji sahrane izvedena je pjesma Pitera Gebrijela „Don’t Give Up“, koja je bila jedna od omiljenih pjesama Metjua Perija

Sahrana Metjua Perija, koji je preminuo 28. oktobra 2023. godine održana je u tajnosti na groblju u Los Anđelesu, prenijeli su svjetski mediji. Poslednjem ispraćaju glumca prisustvovali su roditelji i glumci iz serije „Prijatelji“.

Kanadsko-američki glumac Metju Peri, koji je svjetsku slavu stekao kao duhoviti Čendler Bing u legendarnoj američkoj seriji „Prijatelji“, preminuo je u 55. godini, 28. oktobra 2023. godine u svom domu u Los Anđelesu, prenosi RTS.

Ceremonija je trajala oko sat vremena, a služba je održana u Memorijalnom parku „Forest Lavn“, u Los Anđelesu u blizini studija Vorner Brosa, gdje je snimana serija „Prijatelji“.

Mnogi poznati ljudi poput Pola Vokera i Britani Marfi sahranjeni su na ovom groblju. Sahrani su prisustvovali roditelji preminulog glumca, majka Suzan Morison, otac Džon Peri i očuh Kajt, koji je nosio kovčeg, kao i njegovi „prijatelji“, Dženifer Aniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met Leblan i Dejvid Švimer.

Na ceremoniji sahrane izvedena je pjesma Pitera Gebrijela „Don’t Give Up“, koja je bila jedna od omiljenih pjesama Metjua Perija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 21:45