Kim Kardašijan u horor seriji / -SKRINšOT/JUTJUB
26/07/2023 u 20:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Stigao prvi trejler u kojem je Kim Kardašijan potpuno neprepoznatljiva

Šokantna transformacija u "Američkoj horor priči"

Nova sezona serije "Američka horor priča" uskoro stiže, a ono što je posebno zanimljivo da se u 12. sezoni pojavljuje i Kim Kardašijan.

Objavljen je i prvi trejler u kojem je Kim potpuno neprepoznatljiva. Ona je prošla dug put transformacije. U trejleru, Kim nosi dugu bijelu periku i crnu haljinu, a u rukama  drži dijete dok u pozadini svira jeziva verzija pesme Rock-A-Bye Baby.

Njena koža obojena je bijelom bojom, što je jak kontrast naspram njenog crvenog ruža. Njene koleginice Ema Roberts i Kara Delevinj imaju sličan autfit, noseći istu bijelu periku i izvodeći jeziv ples.

Najnovija sezona antologijske serije, nazvana "Delicate", temelji se na romanu Daniele Valentin, koji govori o ženi koja je ubeđena da je neko pokušava spriječiti da ima dijete. Mnogi fanovi i glumci su šokirani pojavom Kim Kardašijan u ovoj seriji i smatraju da joj nije ovdje mjesto.

Iako je jedan od kreatora serije Rajan Marfi izjavio da je Kim "jedna od najvećih televizijskih zvezda na svetu", glumci se ne slažu sa tim.

- Pa znaš... Gluma nije zahtjevna kao operacija mozga, ali ipak, mi cijenimo svoju umjetnost. Učili smo, patili smo, u tome je stvar - napisala je Šeroun Stoun, na svojim mrežama.

Takođe neki fanovi su revoltirani izborom Kim za glumicu."To je najstrašniji dio ove franšize", pišu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 18:13