Anya Taylor-Joy / -COBRA TEAM/SPLASH NEWS/BACKGRID
04/10/2023 u 18:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zvijezda serije "Queen‘s Gambit" na vjenčanju nosila vjenčanicu modne kuće Dior

Anya Taylor-Joy udala se za muzičara Malcolma McRaea na raskošnoj ceremoniji održanoj u Veneciji

Zvijezda serije "Queen‘s Gambit" Anya Taylor-Joy udala se za muzičara Malcolma McRaea na raskošnoj ceremoniji održanoj u Veneciji.

Glumica (27) koja je takođe glumila u dramama "Peaky Blinders" i "Last Night In Soho" udala se na ceremoniji s nešto više od 150 gostiju, uključujući poznate poput Care Delevingne i Julije Garner.

Ipak, najveću pažnju privukao je njen netipičan odabir vjenčanice. Umjesto tradicionalne haljine u bijeloj boji, Taylor-Joy se odlučila za balsku haljinu u tamnobež nijansi.

Donji dio od tila bio je ukrašeni šumskim motivima - granama i listovima u nitima boje čokolade, a izvezeni su bili i ružičasti cvjetovi i kapljice rose sa srebrnim kristalima. Na grudima je imala izvezenog kolibrija koji poseže ka cvijetu.

Haljina je kreacija brenda Dior, a upravo je Taylor-Joy od 2021. godine globalni ambasador brenda te je nosile njihove komade na brojnim javnim događajima.

Anya i Malcolm upoznali su se 2021. godine na premijeri serije "Queen‘s Gambit". Samo nekoliko dana kasnije, muzičar je privukao Anyinu pažnju kada je na Instagramu podijelio pjesmu koju je napisao za nju.

- Konačno sam našla nekoga ko će sa zadovoljstvom sjediti u tišini sa mnom i čitati - kazala je glumica 2022. godine o svom partneru.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 21:30