/ -
28/05/2024 u 13:18 h
M.VujisićM.Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Borovinić Bojović ugostila gradske službenike koji odlaze u penziju

Cijenim iskustvo starijih od sebe i smatram da ih treba vrednovati i ophoditi se prema njima onako kako oni zavređuju jer ćemo i svi mi jednog dana biti oni stariji, poručila Borovinić Bojović

Predsjednica skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović ugostila je sedam zaposlenih iz Glavnog grada koji su tokom prve polovine ove godine stekli uslove za odlazak u penziju. Ona ističe da јe iskustvo i znanje stariјih vežno uvažavati i prenositi na sledeće generaciјe.

– Institucionalna memorija, čiji ste vi nosioci, izuzetno je važna. Naučena sam da cijenim iskustvo onih starijih od sebe i smatram da ih treba vrednovati i ophoditi se prema njima onako kako oni zavređuju jer ćemo i svi mi jednog dana biti oni stariji – poručila Borovinić Bojović.

Prijemu su prisustvovali Nijaz Ramović iz Službe za odnose s javnošću, Goran Dragutinović, Duško Klikovac i Aleksandar Blečić iz Službe zaštite i spašavanja, Irfeta Đečević iz Službe za zajedničke poslove, Miodrag Pajović, nekadašnji sekretar Sekretarijata za preduzetništvo i investicije i Vaselj Dušaj, nekadašnji sekretar Sekretarijata za socijalno staranje.

Predsjednica je istakla da je imala priliku da lično sarađuje sa Njazom Ramovićem, koji je kao dugogodišnji fotograf Glavnog grada, svojom posvećenošću poslu i karakterom postao omiljen među kolegama i novinarima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. jul 2024 19:47