Aktivnosti Čistoće / - ČISTOćA DOO
09/10/2023 u 21:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ekipe Čistoće zbog velike količine otpada oko kontejnera u naselju Konik radili u dvije smjene

Pored Konika čišćeno je i u Tološima, Draču, dijelu centra grada, Berima, Grbavcima, Pričelju i Rogamima

Vrijedne ekipe Čistoće stižu da odgovore svim zadacima, a neki djelovi grada i dalje zahtijevaju pojačano angažovanje ljudstva i mehanizacije, saopšteno je iz tog gradskog preduzeća.

- Zbog velikih količina nepropisno odloženog otpada oko kontejnera na prostoru naselja Konik radilo se juče i danas u obje smjene a, osim mehanizacije, tu su i zaposleni koji posle mašina ručno sakupljaju preostali otpad. Pored Konika čišćeno je i u Tološima, Draču, dijelu centra grada, Berima, Grbavcima, Pričelju i Rogamima, saopštili su iz Čistoće.

image

Aktivnosti Čistoće

- ČISTOćA DOO

Kako dodaju, imajući u vidu česte komentare upućene na račun rada tog privrednog društva, vjeruju da će se i danonoćni rad vrijednih ljudi pomenuti, ali i uticati na pojedince da ubuduće vode računa gdje odlažu otpad i tako olakšaju posao njihovim kolegama.

- Podsjećamo da će se svako neodgovorno ponašanje i nepoštovanje pravila sankcionisati od strane inspekcijskih službi, sa kojima svakodnevno obilazimo prostor grada, uz napomenu da nepropisno odlaganje otpada ne koristi nikome, a pravi štetu svima, zaključuju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 09:31