/ -
16/06/2023 u 13:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Glavni grad zapošljava 22 vatrogasca

Prijavu i CV sa dokumentacijom kandidat/kinja podnosi u originalu ili ovjerenoj kopiji, na arhivi Glavnog grada, Ul. Njegoševa br.20 – Podgorica, u zatvorenoj koverti, u roku od 15 dana od dana objavljivanja Javnog oglasa adresiranu na Glavni grad Podgorica – Sekretarijat za lokalnu samoupravu

Zbog privremenog povećanog obima posla, Sekretarijat za lokalnu samoupravu Glavnog grada, raspisao je oglas za zapošljavanje 22 vatrogasca/kinje - spasioca/teljke koji će obavljati sezonske poslove u Službi zaštite i spašavanja, saopšteno je iz Glavnog grada.

- Kandidati/kinje koji namjeravaju da konkurišu, moraju ispunjavati osnovne i posebne uslove propisane javnim oglasom, a između ostalog da imaju najmanje 18 godina, minimum III nivo kvalifikacije obrazovanja, minimum jednu godinu radnog iskustva, položen drugi stručni ispit za rad u državnim organima u oblasti zaštite i spašavanja, dio je uslova koje kandidati treba da ispunjavaju.

Takođe, neophodno je da imaju psihofizičku sposobnost (za radno mjesto sa povećanim rizikom i sa posebnim uslovima rada), položen vozački ispit “C” kategorije, kao i da nijesu stariji od 25 godina života prilikom prvog zasnivanja radnog odnosa u Službi zaštite i spašavanja.

Oglasom je, dodaju, predviđena i provjera znanja i sposobnosti, a prijave se podnose u narednih 15 dana. 

- Prijavu i CV sa dokumentacijom kandidat/kinja podnosi u originalu ili ovjerenoj kopiji, na arhivi Glavnog grada, Ul. Njegoševa br.20 – Podgorica, u zatvorenoj koverti, u roku od 15 dana od dana objavljivanja Javnog oglasa adresiranu na Glavni grad Podgorica – Sekretarijat za lokalnu samoupravu, Ul. Vuka Karadžića 16 – Podgorica, sa naznakom za: Javni oglas – radno mjesto na koje se kandidat prijavljuje, zaključuju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 07:10