/ - MPNI
16/05/2024 u 18:45 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Injac i Stojanović Jakšić potpisale memorandum: Unaprijediće kvalitet obrazovanja

Cilj ovog memoranduma je unapređenje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja u Glavnom gradu kao i efikasno održavanje i modernizaciju infrastrukture škola i vrtića, saopštili su iz ministarstva

Ministarka prosvjete, nauke i inovacija, Anđela Jakšić Stojanović i gradonačelnica Glavnog grada Podgorica Olivera Injac, potpisale su danas memorandum o saradnji između Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija i Glavnog grada. Memorandum predstavlja značajan korak u uspostavljanju poslovno tehničke saradnje između Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija i Glavnog grada, u oblasti održavanja infrastrukture obrazovnih i vaspitnih ustanova i edukacije učenika u vaspitno-obrazovnim ustanovama na teritoriji Podgorice.

image

Olivera Injac i Anđela Jakšić Stojanović

- MPNI

– Cilj ovog memoranduma je unapređenje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja u Glavnom gradu kao i efikasno održavanje i modernizaciju infrastrukture škola i vrtića. Očekuje se da će ova saradnja rezultirati poboljšanjem uslova za učenje i rad zaposlenih u obrazovnim ustanovama, što će direktno doprinijeti poboljšanju obrazovanja naših građana - saopštili su iz ministarstva.

Potpisivanju memoranduma, pored ministarke Jakšić Stojanović i gradonačelnice Injac, prisustvovali su i državna sekretarka u MPNI, Dragana Babović, sekretar za finansijske poslove i analizu budžeta u Glavnom gradu, Balša Špadijer, sekretar za komunalne poslove, Andrija Babović, direktor Putevi Radoš Zečević i predstavnik Sekretarijata za saobraćaj Glavnog grada, Nikola Razić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. jun 2024 09:25