Olivera Injac u Piperima / - FOTO: PG BIRO
18/10/2023 u 18:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Injac: Razvoj Pipera značajan dio plana za ravnomjeran razvoj Podgorice

Posebnu pažnju posvećujemo razvoju Pipera i u toku je realizacija nekoliko projekata koji će uticati na to, kazala je ona

Gradonačelnica Olivera Injac razgovarala je sa građanima Pipera, te obišla nekoliko lokacija na kojima su planirani infrastrukturni projekti kojima će se poboljšati uslovi za život u ovom dijelu Podgorice. 

U razgovoru sa predstavnicima NVO “Udruženje za razvoj Pipera” i mještanima razmatrani su načini na koji će se u što kraćem roku riješiti određeni izazovi sa kojima se mještani Pipera suočavaju.

- Ravnomjeran razvoj Podgorice je nešto čemu smo od prvog dana posvećeni, a neposredna komunikacija sa građanima najbrži je put to pronalaska kvalitetnih rješenja. Posebnu pažnju posvećujemo razvoju Pipera i u toku je realizacija nekoliko projekata koji će uticati na to, kazala je Injac. 

Razmatrano je pitanje infrastrukturnog povezivanja Pipera sa Zagoričem, što bi moglo uticati i na bolju valorizaciju Duklje, kao značajnog istorijskog lokaliteta. Osim toga, govoreno je o uvođenju novih autobuskih linija, prošitenju puta Lopate – Radovče i najavljena izgradnja novih i rekonstrukcija postojećih mostova na Širaliji.

U posjeti Piperima, bili su i zamjenik gradonačelnice Danilo Šaranović v.d. sekretara Sekretarijata za finansijsko poslovanje i analizu budžeta, v.d. sekretarke Sekretarijata za lokalnu samoupravu i saradnju sa civilnim društvom Slađana Anđušić, v.d. direktorka Direkcije za imovinu, Milica Kadović, v.d. direktora Agencije za izgradnju Dragan Senić i v.d. direktora “Deponije” Aleksandar Božović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. februar 2024 09:57