Obilazak radova u Zelenici / -
03/04/2024 u 11:36 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Injac: U Piperima ćemo sanirati nekoliko putnih pravaca

Sve ono što radimo ukazuje na to koliko smo posvećeni građanima i onome za šta smo se zalagali prilikom preuzimanja vlasti, a to je da afirmišemo rad i posvećenost rezultatima koji im donose konkretne benefite, poručula je Olivera Injac, gradomačelnica

Kružni tok kod benzinske pumpe Dekar biće završen u narednih nekoliko dana, nakon čega se radnici Puteva sele u Pipere. Da će se nakon završetka radova na bulevaru ka Tuzima putari preseliti u Pipere najavila je Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice, tokom obilaska kružnog toga. 

– Ovu lokaciju smo obišli prije nekoliko nedelja i napravili plan koji je realizovali efikasno i u kratkom roku kao rezultat rada Sekretarijata za saobraćaj i Puteva. Nakon toga, a prateći dinamički plan, otpočećemo radove u Piperima sanirajući nekoliko putnih pravaca. Sve ono što radimo ukazuje na to koliko smo posvećeni građanima i onome za šta smo se zalagali prilikom preuzimanja vlasti, a to je da afirmišemo rad i posvećenost rezultatima koji im donose konkretne benefite – saopštila je gradonačelnica Injac.

Ona je sa direktorom Puteva Radošem Zečevićem obišla i buduću priključnu saobraćajnicu u Zelenici, čija je izgradnja u toku. 

– Zadovoljstvo mi je što se pokazalo da u našem preduzeću Putevi imaju znanja, kapaciteta i volje da realizuju ovakve projekte. Očekujemo da ova priključna saobraćajnica bude brzo puštena u saobraćaj i to pozitivno utiče na više stvari, posebno na bezbjednost u ovom dijelu grada – navela je Injac.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 18:00