Miodrag i Slavica Bulatović / - FOTO: M.VUJISIć/DAN
19/02/2024 u 21:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ljubav je pobijedila: Prikupljena sredstva za pomoć Miodragu i Slavici Bulatović

Već šest godina, Miodrag brine o svojoj supruzi Slavici koja je nakon moždanog udara ostala nepokretna

Miodrag i Slavica Bulatović su prethodnih dana osvojili srca mnogih svojom tužnom, ali čistom, iskrenom pričom, punom ljubavi, žrtve i poštovanja, a javnost se uključila da im pomogne nakon što je posredstvom platforme humanost.com pokrenuta akcija za prikupljanje sredstava za izgradnju stepenišnog lifta, koja je danas uspješno završena.

Već šest godina, Miodrag brine o svojoj supruzi Slavici koja je nakon moždanog udara ostala nepokretna.
Najveći izazov predstavljala im je zgrada u kojoj žive, budući da je neprilagođena za osobe sa invaliditetom, pa je Miodrag sve ove godine Slavicu i invalidska kolica morao nositi do lifta koji nije na njihovom spratu.

- Posredstvom platforme humanost.com pokrenuta je akcija za bračni par Bulatović, s ciljem da se prikupe sredstva za izgradnju stepenišnog lifta, koji bi omogućio Miodragu da bez velikih izazova, sa kojima se do sada suočavao, svoju suprugu izvede iz kuće, u šetnju, do ljekara, što je osnovno pravo svakog čovjeka. Miodrag i Slavica svakog dana osmijehom pozdravljaju ljude širom Podgorice koja prepoznaje ovaj bračni par, pa je akcija završena uspješno, uključivanjem pojedinaca i zajednice. Srećni smo što će uskoro Miodrag i Slavica, konačno, bez diskriminacije u prostoru u kome žive, moći da nastave da oplemenjuju ulice ovog grada - poručio je osnivač Fondacije „Budi human“ i platforme humanost.com, Goran Jovanović.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:51