Odbornički klub PES-a  / -SRDJAN BOLJEVIC
14/05/2024 u 18:45 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

PES odgovorio Pokretu za Podgoricu: Razvoj grada preči od pregovora o funkcijama uoči svake sjednice Skupštine

Ishitrena je javna reakcija naših kolega a zbog pregovora o funkcijama ne treba dovoditi u pitanje redovan rad lokalne samouprave, navode iz odborničkog kluba Pokreta Evropa sad

Kolege iz Pokreta za Podgoricu su uredno informisane da se odlažu današnji neformalni razgovori, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad. 

– Iako još uvijek bivše kolege iz PES-a nisu dostavile pisanu formu zahtjeva, iz razgovora se naslućuje da će predmet pregovora biti raspodjela funkcija. U međuvremenu je javnost iz redova Pokreta za Podgoricu dobila uvjeravanja da funkcije nisu uslov za saradnju u Glavnom gradu, pa to pitanje nije bilo primat razmatranja u prethodnom periodu. Smatramo da fokus aktuelne većine treba da bude na razvoj grada umjesto pregovora o funkcijama uoči svake sjednice u Skupštini Glavnog grada – navode iz odborničkog kluba Pokreta Evropa sad.

Pokret za Podgoricu: PES otkazao pregovore, naš odgovor uslijediće brzo

Kako zaključuju smatraju "da je ishitrena javna reakcija naših kolega i da se zbog pregovora o funkcijama ne treba dovoditi u pitanje redovan rad lokalne samouprave". 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. jun 2024 15:23