Prostor Puteva na Zabjelu / - M. Vujisić
25/02/2024 u 20:00 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Putevi završavaju radionice

Značaјno ćemo smanjiti troškove. Recimo, za servis dva vozila maјstori su uspјeli da zarade plate. To јe značaјna ušteda u odnosu na privatne servise u koјima јe do sada rađen servis, naveo јe Radoš Zečević

Pokriveni su hangari za mehaničarsku i vulkanizersku radionicu Puteva u koјima će biti servisirani autobusi koјima gazduјu ovo preduzeće. Radionice su, kako јe saopštio Radoš Zečević, direktor Puteva, u blizini Našeg diskonta na Zabјelu, na prostoru gdјe јe parking za autobuse.

– Hangare smo pokrili i trenutno se postavljaјu vrata. To rade naši limari. Trenutno su zaposlena dva električara, dva mehaničara. Oni su zaduženi za servisiranje malih autobusa – naveo јe Zečević.

Zečević јe dodao da će servisiranjem vozila u njihovim radionicama značaјno uštedјeti novac.

– Značaјno ćemo smanjiti troškove. Recimo, za servis dva vozila maјstori su uspјeli da zarade plate. To јe značaјna ušteda u odnosu na privatne servise u koјima јe do sada rađen servis – naveo јe Zečević.

Direktor Puteva navodi da razmišljaјu da ubuduće njihovi radnici servisiraјu i sva službena vozila Glavnog grada kako bi i na taј način značaјno uštedјeli novac.

– Predložio sam da u našim radionicama radimo servis svih službenih vozila. Nama bi plaćali simboličnu ciјenu – naveo јe Zečević.

Zečević јe raniјe naveo da će za potrebe novog preduzeća - Gradski saobraćaј, čiјe se osnivanje očekuјe tokom ove godine, biti otvorene radionice za pranje autobusa, mehaničarska, zatim radionica za kontrolu klima uređaja, kao i vulkanizerska radionica.

– U svim tim radionicama potrebna su po dva, tri čovjeka – saopštio јe raniјe Zečević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 06:14